Äntligen! Snart är det juletider med tända ljus och glögg! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Äntligen! Snart är det juletider med tända ljus och glögg!

Snart är det dags att tända det första ljuset i adventsljusstaken, dricka glögg och äta pepparkakor. Vimedbarn ger dig mysiga shoppingtips, hitta dina favoriter bland märken som bland annat Sagaform. 

Vad passar bättre än levande ljus, pepparkakor och rykande varm glögg med russin och mandlar till julens alla glöggkvällar? Kanske egenbakade lussebullar, julgodis, sill och julskinka. Men hur lägger du upp på faten?

Julen närmar sig med stormsteg och för många börjar julplaneringen långt innan första advent. Därför tipsar Vimedbarn om mysiga tillbehör så att du som vill kan ha det inhandlat långt före alla andra också beger sig ut i butikerna och letar.

Servera glöggen med stil

Servera glöggen i glöggmuggar från Sagaform och julgodiset i en burk från Rotor. Hitta dina favoriter inför julen 2013.

Korsstygn serie från Sagaform

Korsstygn i serien X-mas från Sagaform

Drick glögg i den vita muggen, värm din glögg i din glöggrytan som värms upp med ett värmeljus och lägg upp pepparkakorna på det vita fatet. Serien X-mas från Sagaform är vit med ett rött mönster i form av korsstygn. Vackert vitt med traditionell känsla!

X-mas glöggmugg 39 kr, X-mas glöggryta 299 kr, X-mas serveringsfat 249 kr

Korsstygn X-mas

Fyll din ljusstake med julgodis

Duka fram glögg, russin, mandlar och tänd ljus i din din ljusstake som du enkelt ger extra julmys med mossa från skogen eller julgodis.

X-mas ljusstake från Sagaform gör att du får en härlig julkänsla hemma! Ljusstaken passar att fyllas med t.e.x julgodis, nötter eller mossa. Placera fyra på rad så får du en riktigt fin adventsljusstake. Matcha den med X-mas plockskål som du fyller med dina favoriter.

X-mas ljusstake 99 kr, X-mas plockskål 69 kr

Vintersaga

Duka upp en vintersaga

De fina muggarna och skålarna kommer från Rörstrands serie Vintersaga Julblomma. Med ett vackert julmotiv passar de perfekt i juletid!

Muggar 2-pack 159 kr, skål 89 kr

Julskålar


Rati Riti Ralla 169 kr
, Iitalla Sarajaton skål 179 kr, Stjärna skål från Sagaform 99 kr

Ljusstakar i advent

Adventsljusstaken – ett måste i alla hem

Den fina träljusstaken i rött (finns i fler färger) är handtillverkad i Sverige och kommer från Rotor. Ljusstaken är vändbar vilket gör att den är anpassad för både stearinljus samt värmeljus.

String ljusstake är designad så att du på ett roligt och unikt sätt kan skapa din egen form på ljusstaken. Och det finns plats för fyra ljus vilket gör den perfekt att använda även vid advent och juletider!

Vackra ljusstaken Krubba ger vackert ljus och fina skuggor, kanske är det just denna som blir ett måste i ditt hem. Pryd ditt fönster eller matbord med svarta siluetteter.

Rotor 399 kr, String 939 kr, Krubba 289 kr

Adventsljusstakar

Stilren, vacker i trä och traditionell

Den stilrena och vackra adventsljusstaken Allas från Iittala är gjord i gjutjärn som ger den en fin karaktär som passar utmärkt att ha framme under hela december! Finns även i andra varianter som alla passar året om!

Nordic Light ljusstake från Design House Stockholm är en vacker träljusstake med fyra armar som kan justeras som du själv vill ha dem. Den traditionellt vackra designen gör att Nordic Light passar lika bra framme vid advent som det övriga året.

Gloria ljusstake har en rund, traditionell form men inga ljusshållare. I spåret kan du placera ljusen var helst du önskar vilket ger ljusstaken ett levande uttryck. Gloria är fin med bara ett ljus, trevlig med tre ljus och underbar med sex ljus!

Allas 519 kr, Nordic light 649 kr, Gloria 599 kr

FLER MYSIGA SHOPPINGTIPS HITTAR PÅ SHOPPINGGUIDEN »

Är det viktigt för dig att ha julfint hemma? Vilken av adventsljusstakarna ovan tycker du är finast? Skriv ditt val nedan!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats