Bröstpumpen som är formad efter dina behov | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Bröstpumpen som är formad efter dina behov

Ammar du och vill dela matningen med din partner eller bara ta en paus från amningen? Här är 6 fördelar med att använda bröstpump i samarbete med Medela.

Medela har lanserat en bröstpump med en helt ny typ av pumpning. Swing Maxi Flex™ är en elektrisk dubbelbröstpump som har mängder med fördelar. Här är 6 av dem.

1. Dubbelpumpa för ökad produktion

Vill du öka på mängden mjölk? När du använder en elektrisk dubbelpump ökar din mjölkproduktion och du kan pumpa ur mer mjölk. Att dubbelpumpa är effektivare än att pumpa ett bröst i taget och du sparar tid.

2. Delat ansvar med matningen

Det kan vara skönt att dela på ansvaret för matningen av din bebis. Det är dessutom ett fint sätt för din partner att knyta an till bebisen.

3. Du kan uträtta ärenden

Har du en bebis som vill amma dygnet runt? Känner du dig låst av det och vill ta en paus? Med en bröstpump kan du pumpa ut mjölk och ge flaska vilket ger dig möjlighet att ta en paus.

4. Högre energiinehåll på halva tiden

Forskning visar att fetthalten på mjölken ökar när du dubbelpumpar. Förklaringen till det är att bröstet töms ordentligt när du dubbelpumpar. Om du har en för tidigt född bebis som bara kan dricka en mindre mängd mjölk om dagen kan det vara väldigt värdefullt med ett högre energiinnehåll i mjölken.

5. Bekvämare och snabbare

Swing Maxi Flex™ har Medela Flex™-teknik och PersonalFit Flex™ brösttratt. Tekniken innebär att bröstpumpen efterliknar barnets naturliga sugrytm. Det ger en bekvämare upplevelse av pumpningen. Med PersonalFit Flex™ brösttratt är det enkelt att anpassa bröstpumpens passform så att den passar dig. Här kan du läsa mer om vilken tratt som passar ditt bröst.

6. Sitt skönt och låt mjölken flöda

Tack vare det översvämningsskydd, även kallat slutet system, som finns inbyggt i anslutningsenheten kan du pumpa i en mer tillbakalutad och bekväm ställning, vilket gör att din mjölk kan flöda mer obehindrat. Pumpseten består numera av färre delar vilket gör det enklare att rengöra och sterilisera. Precis som du kan förvänta dig av Medela-produkter är alla plastkomponenter tillverkade utan det kemiska ämnet BPA och uppfyller kraven i internationella säkerhetsbestämmelser.

Om Swing Maxi Flex™
Swing Maxi Flex™ är en elektrisk dubbelbröstpump med Medela Flex™-teknik som är utformad för dig. Bröstpumparna med Flex™-teknik har utvecklats i samarbete med ett forskarteam och ammande mammor. Läs mer om Swing Maxi Flex™ här.

Tips! Medela har en speciellt utformad pump-BH som håller trattarna till bröstpumpen på plats och ger dig fria händer under urpumpningen.

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

stats