”Det hände mig” – Sandra våldtogs och misshandlades som 14-åring! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

”Det hände mig” – Sandra våldtogs och misshandlades som 14-åring!

I Vimedbarns första del av ”Det hände mig” berättar Sandra om när hon som 14-åring våldtogs av sin fem år äldre pojkvän och hans ”styvbror” en dag efter skolan. Här är hennes historia.

Det hände mig!

2005. Jag var 14 år, skulle fylla 15. Jag var en som idrottade väldigt mycket, hade en trygg uppväxt, umgicks med kompisar, var blyg och blev utsatt för mobbing i tre år i skolan.

I maj 2005 träffade jag en kille via internet, han var 18 eller 19 år, alldeles för gammal för en 14-åring, men det var ju coolt tyckte jag då. Han fick mig att börja dricka, trotsa mina föräldrar och jag gled ifrån både skola och idrotten. Han fick mig att sväva på rosa moln och vi umgicks så fort vi kunde, även med våra familjer.

I september samma år åkte jag till honom som vanligt efter skolan för att umgås, hans ”styvbror” var där och vi tittade på bilder på datorn och sen gick allting snett. Dörren till rummet stängdes, musiken höjdes och ett CD-ställ ställdes under dörrhandtaget som lås, jag blev våldtagen och misshandlad. Hur länge det pågick vet jag inte, allt kändes som en fruktansvärd mardröm som aldrig tog slut.

I och med att jag anmält detta och tidningarna skrivit om det så fick jag ta emot så mycket hat. Även om det inte stod namn i tidningarna så sprids det snabbt i en liten stad vilka det handlar om. Det mesta kom via internet men jag fick ta mycket när jag rörde mig på stan, viskningar, blickar och även meningar som -”är det hon? Henne skulle jag inte ens röra med kniv haha”.

”Men det största straffet fick jag”

Mina förövare blev senare dömda i både tingsrätt och hovrätt men det största straffet fick jag, att behöva leva med det.

Skammen, oron, stressen och att känna sig äcklig, är känslor jag lever med varje dag och det finns en film i huvudet som spelas upp om och om igen och jag kan inte trycka på stopp.

Trots detta så mår jag idag bra. Det har såklart påverkat mig på alla sätt men idag vet jag att det inte var mitt fel och att skulden hör hemma hos dem som utsatte mig för detta.

Idag Lever jag med min sambo och en liten dotter på 18 månader. Är oerhört tacksam för livet och hur jag lever idag. Som naiv 14-åring sa jag, det kommer aldrig hända mig. Men det hände mig och min största oro är att det ska hända min dotter.

Av: Sandra

”Det hände mig” är en del på Vimedbarn.se där läsarna skickar in sina egna berättelser om sina egna tuffa och jobbiga upplevelser i livet. Läs mer här och skicka in din egen berättelse: ”Det hände mig” ››

4 kommentarer till “”Det hände mig” – Sandra våldtogs och misshandlades som 14-åring!

  1. En hemsk upplevelse så klart. Det absolut värsta är ju att inte bara i ditt fall så blir kvinnan den som får mest skada. Både fysiskt och psykiskt. Det borde vara en självklarhet att gärningsmännen får all skit. Dessa fega män som våldtar och misshandlar förtjänar ett hårt straff.

  2. Det kan verkligen hända vem som helst 🙁 sådana svin det finns 🙁 Styrkekramar till dig, starkt av dig att dela med dig av din hemska upplevelse <3

  3. Tack för era kommentarer, det värmer.
    För mig är det viktigt att skriva och dela med mig i hopp om att kunna hjälpa andra.
    Man lägger så mycket ansvar och uppmärksamhet på offret när allt borde läggas på förövaren, vilket är ett stort problem idag. Du har redan gått igenom en mardröm men efterspelet med media och rättegångar är nästan värre. I tidningarna skrev dom i detalj vad som hänt och i en liten notis en annan dag stod det ”drn våldtagna 14åringen hade haft en sexuell relation tidigare”, men det stod ingenting om förövarna. Det är så fel på alla sätt.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats