Flytta till större? Här är barnfamiljernas drömboende! | Vimedbarn - Topplistor för influencers
Öjersjö Skanska

Flytta till större? Här är barnfamiljernas drömboende!

I ANNONSSAMARBETE MED SKANSKA | I Öjersjö Hagar utanför Göteborg är det lätt att ta sig ut och njuta av naturen. Intill Stora Kåsjön växer det nya bostadsområdet fram som består av nybyggda villor och parhus. Här slipper du allt vad renovering och ombyggnation heter och du och familjen kan slappna av i ett nytt, genomtänkt och hållbart boende.

Närhet till naturen

Gå på upptäcktsfärd i skogen eller ta en promenad till sjön och grilla korv. Här kommer naturen att vara din närmsta granne och det är lätt att göra roliga utomhusaktiviteter med hela familjen. En bit bort ligger Kåssjöns badplats och hit kan du ta dig för att ta ett morgondopp eller tillbringa en solig helgdag med barnen.

15 minuter från Göteborg

Lockar nöjen och restaurangbesök är det enkelt att åka till Göteborg från Öjersjö Hagar. Området ligger bara 15 minuter från Korsvägen i centrala Göteborg. Behöver du handla eller gå till frisören finns Öjersjö centrum och i närheten öppnar en helt ny matbutik.

Öjersjö Skanska

Barnvänlig gata

I grannhusen kommer kompisar flytta in och på de lugna gatorna utanför blir det perfekt att lära sig att cykla. I området finns det gröna skogspartier och berghällar som är härliga ställen att leka på. Här finns flera förskolor, två grundskolor med åk F-9. Gymnasieskolor finns i både Partille och Mölnlycke.

Hållbart boende

I Öjersjö kommer Skanska att bygga Sveriges första klimatneutrala parhus, åtta av husen har valts ut som ett pilotprojekt. Klimatneutralitet definieras som netto noll klimatutsläpp under byggnadens hela livscykel. Alla hem i Öjersjö Hagar är vad Skanska kallar för mörkgröna bostäder vilket är Skanskas strängaste miljömärkning, som ställer högre krav än branschens gemensamma certifieringar. Dessutom är materialen valda med hänsyn till miljön och inomhusklimatet blir hälsosammare än i många andra hem. Andra exempel på det hållbara arbetet är att varje hus får en solcellsanläggning på taket och om du vill kan du välja till en laddstolpe till din elbil vid din parkering. Här kan du och familjen flytta in med ett gott grönt samvete.

Parhus eller villa

Gillar du en öppen och social planlösning? Både villorna och parhusen i Öjersjö Hagar får en öppen planlösning, altan med pergola, egen gräsmatta, kallförråd och carport. Villorna blir öppna och ljusa med sina 149,5 kvadrat och parhusen på 126,5 kvadrat finns i två olika utföranden. Läs mer om projektet i Öjersjö Hagar här

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

stats