Förebygga hudbristningar under en graviditet?! – JA det går! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Förebygga hudbristningar under en graviditet?! – JA det går!

Hudbristningar är vanligt och helt normalt under en graviditet. Med Weleda Stretch Mark Massage Oil kan du förebygga hudbristningar och bevara hudens naturliga spänst och smidighet. Något barnmorskan Carina Rylander varmt rekommenderar.
– Jag har fått mycket positiv respons från blivande mammor som har använt oljan, säger Carina.

Under en graviditet sker det många förändringar i kroppen. Du kan bland annat bli illamående, få ömma bröst, känna dig trött och bli förstoppad. En av många saker som kan uppstå under en graviditet är hudbristningar. De uppstår när huden tänjs ut och påverkas av graviditetshormoner och snabb tillväxt av din växande mammamage.
– Yngre har större risk än äldre att få hudbristningar då äldres hud är något slappare. För att undvika hudbristningar kan du tänka på att äta en balanserad kost, dricka rikligt med vatten, motionera regelbundet och massera in magen med en naturlig olja för att behålla hudens spänst, säger Carina Rylander.

”Rekommenderar den till gravida”

Barnmorskan Carina Rylander har länge varit ambassadör för Weleda och hon kan varmt rekommendera naturlig hudvård till gravida, mammor och bebisar.
– Weledas produkter är äkta och härliga och Weleda Stretch Mark Massage Oil är inget undantag. Jag har fått mycket positiv respons från blivande mammor som har använt oljan och jag rekommenderar den till gravida. Genom att massera in magen med olja kan du dessutom stärka bandet mellan dig och din bebis. När du masserar magen frigörs nämligen kroppens lugn och ro-hormon oxytocin. På så sätt kan det bli lättare att skapa en starkare anknytning till barnet.

Så använder du oljan

Efter graviditetens första trimester kan du smörja in Stretch Mark Massage Oil 2–3 gånger om dagen för att förebygga hudbristningar. Massera in oljan på mage, rumpa, lår och bröst med cirkulerande rörelser. Fortsätt sedan med oljan några månader efter graviditeten.

”Sätt barnets välmående först”

För Carina Rylander är det viktigt med naturlig hudvård och hon kan därför rekommendera Weledas produkter.
– Naturlig hudvård är det enda riktiga! Sätt ditt och barnets välmående först. Välj därför ekologiska, milda och naturliga produkter som inte är testade på djur och bara innehåller naturliga ingredienser.

Passar känslig hud

Weleda Stretch Mark Massage Oil innehåller E-vitaminrik vetegroddsolja och mandelolja som är en hudvänlig olja som passar gravid och känslig hud väldigt bra. Den är en av Weledas toppsäljare globalt och har länge varit en populär produkt.

 

Visste du att…Weleda Stretch Mark Massage Oil har en helt naturlig mild doft av ros, neroli och myrra som har en lugnande effekt på sinnet och är särskilt framtagen för dig som blivande mamma?

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

stats