Barnpsykologerna Online | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Barnpsykologerna Online

Välkommen att ställa frågor till Vi med barns psykologer Emma och Charlotte från FUNKA Psykologi. Här kan du ställa frågor kring t ex anknytning, konflikter hemma, matsituationen, sovrutiner, symtom hos barnen som väcker oro, syskonbråk, relationsproblem mellan föräldrarna etc. Kort och gott allt som har med föräldraskap och lyckan och oron över de små att göra!

Vi kan inte besvara alla frågor, om din fråga är akut ber vi dig att vända dig till din vårdcentral. Blir din fråga besvarad kommer du att få ett mail skickat till dig inom 7 dagar.

Ställ din fråga här

  1. (godkänd e-post krävs)
  2. Skriv in koden i fältet nedan
 

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

FUNKA Psykologi är ett psykologhus som vill göra det mer lättillgängligt att få hjälp vid psykisk ohälsa. Mottagningen finns på Kungsholmstorg i Stockholm och drivs av Charlotte Bergström och Emma Engman som båda är leg psykologer med gedigen erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Söker du individuellt stöd och vill boka ett möte är du välkommen att höra av dig till [email protected].

Vad betyder FUNKA? För oss betyder det allt! Det är när livet rullar på, det är en
fungerande vardag med plats för både kalas och stilla lunk. Att hitta en balans mellan den du är, och de förväntningar som finns på dig utifrån. Idag söker många lyckan på rosa moln. Vi tror på FUNKA som grund – de rosa molnen som bonus.

Hemsida: funkapsykologi.se

stats