Aktiviteter

parken zoo vimedbarn

Häng med kändisarna på lemurfest på Parken Zoo!

De svenska kändisarna och bloggarna avslutade helgen med att njuta av sockervadd, solsken och lemurfest på Parken Zoo. Några av de som fanns på plats var Magnus Hedman, Tobbe Trollkarl och Vanja Wikström.
– Om jag var ett djur skulle jag vara ett lejon, sa Magnus Hedman.

I söndags slog portarna upp och den röda mattan rullades ut till smygpremiären av Parken Zoo i Eskilstuna. Lemurfamiljerna Rödbuk, Ringsvans och Alaotra har precis börjat känna sig hemma i parken och dessa gulliga apor fick besökarna tillfälle att träffa i det nya området Lemurernas Värld.

”Jag är lika stark som ett lejon”

Om före detta fotbollsstjärnan Magnus Hedman fick vara ett djur, vilket som helst, skulle han vara ett lejon.
– Jag gillar att ta hand om andra och om någon rör mina nära och kära så agerar jag, det är väl bra? Jag kanske inte har lika mycket hår i nacken som ett lejon, men jag är nog lika stark, säger Magnus. Se här vad de andra kändisarna sa till tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren att de såg fram emot mest med dagen och vilket djur de skulle vara om de fick välja fritt.

I filmen från dagen får du även höra kändisar som André Pops, Ingemar Stenmark, Josefine Sundström och blogg- och Youtubeprofilerna Vanja Wikström, Josefin Knave, Jennifer Reinhold och Sheila Nielsen fundera över vilka djur de skulle vara.

Vad: Premiäröppning av Parken Zoo
När: 1 maj
Det bjöds på: Solsken, sockervadd, popcorn och hamburgare.

Läs andra artiklar om: , ,

stats