"Mat i väntans tider" - Bok för dig som är gravid | Vimedbarn - Topplistor för influencers
Kostbok för gravida

”Mat i väntans tider” – Bok för dig som är gravid

Boktips! Vill du veta mer om mat under graviditeten baserad på den senaste forskning? I boken Mat i väntans tider, författad av Paula Frösell, får du råd och tips!

Mat i väntans tider vänder sig till dig som är nyfiken på frågor som rör mat under graviditeten.

Utifrån den senaste forskningen får du råd och tips för dig som är gravid, förklaringar till varför viss mat ska undvikas eller ätas men också fina recept för att de goda råden ska kunna omsättas till praktisk handling i köket.

För om kunskaperna bara stannar i huvudet gör de ju ingen nytta!
– När jag själv var gravid så saknade jag information om mat för mig. Jag ville veta mer än vad jag skulle undvika. Jag ville veta varför och jag ville även veta vad jag borde äta för att ge bebisen i magen det allra bästa och för att jag själv skulle må så bra som möjligt. Därför skrev jag boken som jag själv saknade, Mat i väntans tider, säger Paula Frösell, författare och kostrådgivare.

Boken kom ut hösten 2012 och finns att köpa på bl.a. Adlibris, Bokia och CDON.com.

Ställ en fråga till Paula om kost på Vimedbarn

Du har väl inte missat att du kan ställa din personliga fråga till Paula Frösell här på Vimedbarn? Ställ din fråga här!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats