Fråga barnpsykologerna online

Foto: Petra Kyllerman/kyllerphoto.com

 

Välkommen att ställa frågor till Vimedbarns psykologer Emma och Charlotte från FUNKA Psykologi. Här kan du ställa frågor kring t ex anknytning, konflikter hemma, matsituationen, sovrutiner, symtom hos barnen som väcker oro, syskonbråk, relationsproblem mellan föräldrarna etc. Kort och gott allt som har med föräldraskap och lyckan och oron över de små att göra!

Vi kan inte besvara alla frågor, om din fråga är akut ber vi dig att vända dig till din vårdcentral. Blir din fråga besvarad kommer du att få ett mail skickat till dig inom 7 dagar.

FUNKA Psykologi är ett psykologhus som vill göra det mer lättillgängligt att få hjälp vid psykisk ohälsa. Mottagningen finns på Kungsholmstorg i Stockholm och drivs av Charlotte Bergström och Emma Engman som båda är leg psykologer med gedigen erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Söker du individuellt stöd och vill boka ett möte är du välkommen att höra av dig till kontakt@funkapsykologi.se.

Vad betyder FUNKA? För oss betyder det allt! Det är när livet rullar på, det är en
fungerande vardag med plats för både kalas och stilla lunk. Att hitta en balans mellan den du är, och de förväntningar som finns på dig utifrån. Idag söker många lyckan på rosa moln. Vi tror på FUNKA som grund – de rosa molnen som bonus.

Hemsida: funkapsykologi.se


Mitt barn slår mig

Fråga Barnpsykologerna Online

  1. (godkänd e-post krävs)
  2. Skriv in koden i fältet nedan

  3. Registrera dig & bli en del utav familjen
 

POPULÄRASTE BLOGGARNA JUST NU 

Me & My Baby DollsulrikaforsbergFrida AnderssonnadjamayrjessicalaurenEmily Ödmarksarapsvardag - Mamma & FrusandrasbloggidasmirakelteresiasofieeklundemmalindsjoCarolineSolnatasha greenhannarunesdotterericaj87saragunmarieIsabella PortnoffannamariaharnellsannaisabellsNicolinasmorsamammasangelmellosefinabarnsakerellinorrahmJuliapouzarjustbeproudAngela - ThisLovelyLifepappaliivetfamiljenbredellsandradahlberghannajunlandjrtannaPetronella Nordénsandralundqvistjennvardagsfasoner
Förlossningberättelse

Förlossningsberättelser Fridas förlossning blev dramatisk: ”De försökte få ut henne med tång”

Flera dagars misslyckade försök att sätta igång förlossningen, chockerande värkar och förlossningstång. Vimedbarn.se’s bloggare Frida Nordfeldts förlossning blev dramatisk – men belöningen blev en helt fantastisk liten flicka. Läs Fridas förlossningsberättelse här! FRIDAS FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE: ”Måndagen den 16/11 hade vi en tid ……