Häng med oss #LOPPIVIMEDBARN

Här är 5 fördelar med att bära ditt barn

I annonssamarbete med Baby Tula. Närhet, två armar fria och ett nöjdare barn. Att bära ditt barn i en bärsele har många positiva effekter. Här är 5 fördelar med att bära ditt barn.

 

Att bära ditt barn i en ergonomisk sele tillåter dig att komma närmre ditt barn. Använd en sele som ett komplement till vagnen eller istället för. Det finns studier som visar att det finns en rad fördelar med att bära ditt barn.1. Ditt barn ser omgivningen

Med en bärsele kan barnet vara med och upptäcka omgivningen och uppleva saker tillsammans med dig. Med Tula kan du bära ditt barn från nyfödd upp till 20 kg. Välj mellan olika modeller beroende på hur du vill bära på mage (inåt eller utåt), höft eller rygg.

2. Du har två armar fria

Hur många gånger har du önskat att du hade åtta armar? Med en bärsele får du i alla fall möjlighet att använda de två armarna du har samtidigt som du och ditt barn kan kramas. Tryggt för alla trygghetstankande bebisar!

3. Det är ergonomiskt

Alla bärselar från Tula är ergonomisk utformad för att främja sund utveckling av höft och ryggrad för ditt barn under tiden ditt barn växer. Förutom att det är ergonomiskt så är det även mysigt och barnet sitter skönt.

4. Ni får vara nära

Att sjala eller bära sitt barn i bärsele är onekligen trendigt just nu. Nylanserade Tula Half Buckle är en hybrid mellan en bärsele och bärsjal. Den är perfekt för dig som älskar att sjala men som egentligen inte orkar hålla på. Tula Half Buckle har korsbara vadderade axelremmar som knyts runt dig och ditt barn för att ge en ergonomisk passform.

5. Det är snyggt

Tula är känt för att kunna förena trend och funktion med vackra och varierande mönster. Vilken är din favorit? Tula är det självklara valet för stilmedvetna föräldrar, läs mer här.Tips!

Om ditt barn gillar att bli buren finns det inget som stoppar att den kan bli det även om den är lite äldre. Tula Toddler kan användas upp till 27 kg.

Vinn nylanserade Tula Half Buckle (värde 1599 kr) Tävla här!

BabyTula har nu utsett och kontaktat vinnaren av tävlingen.


2
Kommentarer
vimedbarn

stats