Är jag gravid? Hjälp! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Är jag gravid? Hjälp!

Kanske är det först som mensen är försenad som det slår dig att det finns en möjlighet till att du faktiskt är gravid, eller så har du kämpat för att bli gravid i månader. Oavsett är frågan ”Är jag gravid? Hjälp!” en vanlig sak att ställa sig när man har en utebliven mens och inte möjlighet att ta ett tillförlitligt graviditetstest. Hur kan man veta att man verkligen är gravid, och vad är i så fall nästa steg? Har du själv gått i dessa tankar, och vad hände i så fall sen? Dela väldigt gärna med dig av dina erfarenheter och tankar i kommentarsfältet, det är till stor hjälp för andra i samma sits!

Vanligaste sättet att få veta om man är gravid eller inte är att ta ett graviditetstest. Graviditetstest finns att köpa på apotek, men även i vanliga mataffärer, kiosker och på internet. Det finns flera olika modeller och sorters graviditetstest, och på förpackningen kan man alltid läsa med hur stor procents tillförlitlighet tillverkaren menar att resultatet är. Allra oftast är ett positivt graviditetstest att lita på.

Väntar du själv på att bli gravid, eller har du nyligen blivit med barn? I så fall kanske dessa artiklar på Vimedbarn.se kan vara intressanta för dig:

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats