Linas Matkasse lanserar kasse för barnfamiljen

Nu lanserar Linas Matkasse en glad nyhet för alla barnfamiljer, Linas Barnkasse! Barnkassen är skapad utifrån barnfamiljens behov med mat som är lätt att laga och lätt att tycka om. 

Linas Barnkasse är framtagen tillsammans med Linas Matkasses egen barnpanel där barnen har varit med och påverkat vilka maträtter kassen ska innehålla. Barnkassen är i första hand ett bra alternativ för barnfamiljer med lite yngre barn eller barn som upplever att Linas Originalkasse är för ”vuxen”.

– Tidsbrist och bekymmer med att få alla att gilla middagen är vardag för många familjer med yngre barn. Barnkassen med lättlagad mat som samtidigt är lätt att tycka om hoppas vi ska göra den delen i vardagen lite enklare, säger Lina Gebäck, dietist och medgrundare av Linas Matkasse.

Recepten bygger på idén om att maten ska lagas från grunden, men med små detaljer och genvägar som gör matlagningen enklare. Till exempel används ibland färdiga såser eller grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda. I Barnkassen kommer det alltid att finnas tre snabblagade rätter och två rätter som är medelsnabba att tillaga.

Linas Barnkasse har middagar för fem dagar i veckan till fyra personer, varannan vecka och levereras direkt till dörren. Priset för Linas Barnkasse är 769 kr. Som förstagångskund hos Linas Matkasse är prova på-priset för Linas Barnkasse 499 kronor.

Läs mer på Linasmatkasse.se

stats