Det här är Vimedbarn | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Det här är Vimedbarn

LOPPI lanserar den nya och unika influencerplattformen Vimedbarn 3.0!

LOPPI var tidiga med att knyta till sig bloggare som påverkar i målgruppen gravida och mammor med barn 0-10 år. Under senaste året har influencervärlden ändrats mycket och influencers finns nu inte bara på blogg utan på olika plattformar så som Instagram, Youtube och i Poddformat. LOPPI lanserar därför nu Vimedbarn 3.0 – en unik portal som samlar bloggare, instagramstjärnor, youtubers och poddare inom barn och familjesegmentet.

Genom den nya lanseringen fortsätter LOPPI följa med målgruppen och erbjuda vad den efterfrågar samtidigt som dom knyter till sig ännu en målgrupp – microinfluencers.

Vimedbarn öppnar nämligen upp för dig, som microinfluencer eller stor profil med målet att bli ännu större, möjligheten att få mer exponering till dina kanaler genom olika marknadsföringsytor. Vi ger dig också en egen profilsida där du på ett snyggt sätt samlar alla dina aktiva kanaler med statistik och en beskrivning av dig själv. Genom topplistorna för de olika kanalerna kan du för första gången nu också se hur du ligger till i förhållande till andra liknande profiler.

På Vimedbarn kommer LOPPI regelbundet lägga ut samarbetsförfrågningar och inbjudningar till event.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du också regelbundet få aktuell information om influencervärlden för att kunna anpassa och optimera ditt arbetssätt.

Ett konto hos Vimedbarn tar dig ett steg närmre ditt mål!

Anslut dig här!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats