Fråga barnmorskan


Annons

Foto: Carin Wesström, Danderyds sjukhus

Fråga barnmorskan online på Vi med barn

Här på Vimedbarn kan du ställa frågor om att bli gravid, graviditeten och förlossningen till barnmorskorna Sofie Låftman och Pia Hjelmqvist från Barnmorskemottagningen på Danderyds sjukhus.

Välkommen att ställa frågor till barnmorskan Pia Hjelmqvist och chefbarnmorskan Sofie Låftman från Danderyds Sjukhus Barnmorskemottagning. Vi svarar gärna på dina frågor om preventivmedel och om din graviditet. Vid de medicinskt komplicerade frågorna så kan det hända att vi hänvisar dig till en gynekolog/obstetriker. Vi vill vara ditt bollplank så att du kan känna dig trygg under din graviditet och tiden efter! Kom ihåg att inga frågor är dumma frågor.
Vi blev legitimerade barnmorskor 2007 respektive 2008 och har bred kompetens efter att ha arbetat inom Förlossningsvård, Specialistmödravård, Antenatalavdelning, BB-avdelning och Mödravård!
Vår barnmorskemottagning är ansluten till Danderyds Sjukhus och kvinnoklinikens samlade kunskap. På kvinnokliniken finns all expertis inom hela vårdkedjan. Mottagningen ligger intill specialistmödravården, förlossningsavdelningen, BB och Hotell BB.
Vi på barnmorskemottagningen på Danderyds Sjukhus erbjuder preventivmedelsrådgivning, provtagning, cellprovtagning enligt screeningprogrammet, samt kontroller enligt basprogrammet under din graviditet.
Vi kan inte besvara alla frågor, om din fråga är akut ber vi dig att vända dig till gynakuten före v 22+0 eller din förlossningsavdelning efter v 22+0. Blir din fråga besvarad kommer du att få ett mail skickat till dig inom 7 dagar.

Frågor tidigare än juni 2017 och september 2016 är inte besvarade av barnmorskorna från Danderyds sjukhus. 

Ställ din fråga här

  1. (godkänd e-post krävs)
  2. Skriv in koden i fältet nedan
 

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.