Händer detta på riktigt? Äter man barn i Kina? | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Händer detta på riktigt? Äter man barn i Kina?

Vimedbarn-bloggaren Olivia skrev för några dagar sedan ett inlägg som fick oss på redaktionen att reagera, minst sagt.

Olivia skriver sorgsna rader om vart världen är på väg och undrar vad det är för sjuk värld vi lever i. Tydligen hade hon hittat en länk till en artikel som handlar om att man ska ha tillagat och ätit människobarn i Kina. Innan vi klickade oss vidare på länken tänkte vi att detta måste bara vara ett dåligt skämt, men i chock läser vi sedan artikeln.

Enligt artikeln är det en stad i södra provinsen Canton som det handlar om, folk ska tydligen avnjuta soppor tillagade på människobebisar. Syftet med soppan ska vara att öka sitt allmäna hälsotillstånd och framför allt öka sin sexuella uthållighet vid samlag.

Kan detta verkligen vara sant? Har någon annan hört detta förut? Dela gärna med dig.

Olivias inlägg hittar ni HÄR 

Arttikeln till The Seoul Times hittar ni HÄR (VARNING FÖR HEMSKA BILDER)

 

 

7 kommentarer till “Händer detta på riktigt? Äter man barn i Kina?

  1. Jag är bosatt i Kina och kan bara erkänna att dom faktiskt äter barn, inte riktigt barn som ni kanske tror i ung ålder, utan man gör soppa på missfall (foster). Sjukt, jag vet

  2. Äter dom barn också jaja jag säger bara ordet BABARISKA VILDAR men jag är inte ett dugg förvånad med tanke på dom stackars hundar och katter som dom både flår och kokar levande så vad gör det då att dom käkar upp sina ungar dom är ju ändå så många eller

  3. ja. Jag har läst en artikel om det. Det står att flickor föredras och en portion kostar runt 400 dollar. Köttet sak inte vara fryst utan färskt.
    Ännu högre pris på soppan av förstfödde pojke.
    Helt horribelt!!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats