Om LOPPIgruppen

Vi med barn – en del av LOPPIgruppen

LOPPIgruppen är ett snabbväxande mediebolag som grundades 2009 av Charlotta Wågert och Katarina Bergegård. Vi erbjuder olika typer av moderna digitala & sociala annons- och marknadsföringsprodukter inom tre produktområden: Räckvidd, Influencers och Content & Koncept.

Varje år föds cirka 110.000 barn varav cirka 42% av förstagångsföräldrar. Att bli förälder är en av de största händelserna i våra liv. Detta är även få gånger i livet vi ändrar värderingar och ställs inför många nya beslut. På Vimedbarn.se vill vi erbjuda målgruppen relevant information, tips och råd från både bloggare, experter och redaktionen.

På Vimedbarn.se kan våra besökare skapa en blogg, fråga experterna såsom barnmorskor och barnpsykologer, prenumerera på vårt gravidbrev ”Vecka-för-vecka”, läsa reportage, spännande bloggar och tävla.

SUPPORT

Har du frågor om din blogg eller forumet? Innan du mailar till oss kan du
läsa vanliga frågor och svar på vi med barn och se om du hittar svar på
din fråga där. Vanliga frågor och svar.

REDAKTION

Vill du komma i kontakt med redaktionen, välkommen att maila till Stina Sandström, Onlinechef, på stina.sandstrom@loppi.se.

ANNONSERA

Är du ett företag och är intresserad av att nå ut till våra besökare? Kontakta Charlotta Wågert: e-post: charlotta@loppi.se eller mobil: 070-752 26 08, för priser och mer information.