Så fyller du i inställningarna på din profilsida! | Vimedbarn - Topplistor för influencers
Skapa din profilsida på Vimedbarn.se

Så fyller du i inställningarna på din profilsida!

Välkommen till Sveriges första topplista för influencers inom barn- och familjesegmentet på Vimedbarn.se!

Nu är det bara ett par steg kvar innan din profilsida är klar! ☺

1. Gå in på din profil

Här kan du göra lite olika inställningar, vi tar dig igenom steg för steg!

2. Börja med att fylla i för- och efternamn

Detta kommer visas bredvid din profilbild på din profilsida, skriver du inget där kommer profilsidan visa ditt användarnamn. Välj vilket namn du vill visa offentligt i rullistan.

3. Fälten webbplats, twitter och Facebook är inget som syns på din profilsida.

4. Biografi – beskrivning av dig och dina kanaler

– Fyll i en text i en ”om mig” text och beskrivning av dina kanaler under ”biografi”. Vad får man läsa om i din blogg om du har en? Vad vill du med dina sociala kanaler, inspirerar andra? Lägg också till en mailadress om du vill kunna bli kontaktad.

5. ”Profilbild gravatar”

Detta är en profilbild som följer dig runt även på andra sajter om du t.ex. kommenterar. Den kan du välja själv om du vill ladda upp, behövs inte för din profilsida på Vimedbarn.se.

6. Lösenord

Byt lösenord genom att klicka ”generera lösenord” och fyll i vad du vill ha där. Välj också ”Logga ut från alla andra enheter”. Tänk på att använda ett lösenord som bara du vet om, ta t.ex. inte hej123 som är ett vanligt och lätt påkommet lösenord.

7. Anslut dina sociala kanaler

Nu till det roliga och det som hela din profilsida går ut på. Anslut dina sociala kanaler genom att fylla i användarnamn/kanal namn i fälten:

Instagram: fyll i ditt användarnamn
Instagram nyckel kommer nu upp: klicka dig in på länken, logga in på knappen och kopiera koden, klistra sedan in den i fältet. Detta behövs för att kunna visa dina senaste bilder från Instagram på din profilsida.
YouTube: Kopiera ditt kanalnamn och klistra in, ex: UCyV7Dw3mF-zAaMyL4yDtduA
Poddnamn: Fyll i ditt poddnamn om du har en podd, då kommer du kunna lägga till en länk till podden och även en länk till en poddbild. Maila [email protected] med bild om du behöver hjälp.
RSS Feed: Om du har en blogg på en annan portal än vimedbarn.se kan du lägga till den genom ditt RSS flöde. På LOPPIbloggar ser det t.ex. ut så här: https://loppi.se/feed/
Loppi blogg ID: Om du är en LOPPIbloggare kan du också lista dig i topplistan för blogg. Maila [email protected] så hjälper vi dig. Skicka med länken till din profilsida och till din blogg.

8. Profilbild till din profilsida

Ladda upp en profilbild – Avatar – det är den som kommer visas på din profilsida.

9. Omdöme är inget du ska fylla i… ☺

10. Klart! Klicka på uppdatera profil!

Det kan ta lite tid innan alla dina inställningar visas! Har du några frågor kan du alltid maila oss på [email protected] – tänk på att skicka med nödvändiga uppgifter som länk till din profil om vi ska kunna hjälpa dig snabbare!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats