Spara föräldradagar - Extraknäck som säljare på homeparty | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Spara föräldradagar – Extraknäck som säljare på homeparty

Vill du spara föräldradagar och få en extra inkomst under föräldraledigheten så kanske ett extrajobb som säljare på homeparty är något för dig. Vi med barn följde med på hemförsäljning med me&i säljaren Liza Zetterberg i spetsen.

Att köpa kläder via hemförsäljning hos vänner och bekanta blir allt mer vanligt.

– Fler och fler kunder gillar att i lugn och ro få shoppa kläder till sig själva och barnen över en fika tillsammans med sina vänner, säger Liza Zetterberg som extraknäcker som säljare för hemförsäljningsföretaget me&i. me&i designar och säljer via hemförsäljning unika kollektioner av barnkläder och snygga kläder för oss föräldrar. Berättar Liza.

Fördelen med hemförsäljning – shoppa i lugn och ro

Istället för att föräldrar ska springa in och ut ur köpcentrum, med trötta barn och svettdroppar i pannan, kan köpsugna eller intresserade föräldrar ses i hemmet och få en presentation av varje plagg och tid att i lugn och ro prova och välja vad man vill ha.

Spara föräldradagar och få en extra inkomst

Genom att börja sälja kläder för exempelvis me& i kan du förlänga föräldraledigheten, jobba på annan tid än kontorstid och få en extra inkomst.

– Jag var på min första me&i-träff vintern 2010 och föll pladask för kläderna. Kvalitén, färgerna, retrokänslan och trycken. Valet att bli säljare för me&i var aldrig svårt, för mig var det också ett fantastiskt roligt sätt att få lite egen tid under mammaledigheten. Med en extra inkomst kunde vi sätta lite guldkant på vardagen och spara föräldradagar. Säger me&i-säljaren Liza Zetterberg, som nu arbetar extra för tredje säsongen.

Så går en me&i träff till

En träff kan t.ex. vara en brunch, fika, tjejkväll eller varför inte ett parkhäng. Vanligtvis kommer säljaren hem till värdinnan en stund innan gästerna börja komma för att ställa i ordning klädstången m.m. När alla är på plats slår värdinnan och gästerna sig ner och säljaren visar upp och presenterar kläderna samt ger tips och råd.

Efter visningen är det fritt fram att känna, klämma och testa plaggen. Är man osäker på storlek har säljaren ett måttband med sig redo att användas. Man har då tillgång till en personal shopper kan man säga! Man gör en beställning och plaggen kommer på posten efter några dagar. Betalning sker via faktura, så ingen kontant betalning eller ansvar vilar hos värdinnan vilket också uppskattas.

Det ska vara kul att vara värdinna för en me&i-träff! Som värdinna får man alltid rabatt på det egna köpet eller ett unikt me&i-plagg, du får även gå med i me&is värdinneklubb där du får mail med förhandsinformation.

Är du intresserad av en träff eller att börja sälja?

Besök meandi.se eller kontakta Liza Zetterberg som är me&i-säljare, [email protected]

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats