Vinstregn till ett värde av 9.990kr | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Vinstregn till ett värde av 9.990kr

Pris 1. Bilbarnstol Axkid Minikid (värde 3.990 kr)

Axkid Minikid är en bilbarnstol som är försedd med ett långt stödben och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn. Axkid Minikid är försedd med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Axkid Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte. Axkid Minikid är Plusgodkänd.

Pris 2-6. Fem presentkort hos Babyshop (värde 1.000 kr/st)
På Babyshop kommer du garanterat att hitta det du som blivande förälder söker. Dom har samlat det senaste modet som hör barnvärlden till, på ett och samma ställe för att göra din shoppingrunda snabb, enkel och inspirerande. I sortimentet hittar du kläder och skor för barn i åldrarna mellan 0 till 10 år, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, skötväskor, barninredning och mycket mer.

Pris 7-8. Två presentkort hos Elodie Details (värde 500 kr/st)
Hos Elodie Details finns babyartiklar och stilsäkra accessoarer som gör vardagen lite vackrare för alla oss småbarnsföräldrar – nappar, vagnar, skötväskor mm.

Gör så här:
Skriv en motivering till varför just du ska vinna och även vad du helst vill vinna senast den den 5/7. Bidragen syns inte utåt. En jury utser vinnarna som kommer att presenteras här på Vimedbarn under vecka 28. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

235 kommentarer till “Vinstregn till ett värde av 9.990kr

 1. Med en 3.5åring och tvillingar som snart behöver nya bilbarnstolar så är behovet stort för bilbarnstolar!
  Allt blir verkligen dubbelt så dyrt med tvillingar, men vill verkligen inte köpa något billigt som inte är säkert!

 2. Sitter just nu på förlossningen, i v 42+1 och har just nyss påbörjat min igångsättning, som jag har väntat på och som blivit framflyttad pga platsbrist. Vi ska alltså snart få träffa vårar barn, helt galet ju. Jag ska lixom bara föda det först. Känslorna rusar genom kroppen och förväntningarna är höga!! Jag tycker jag är värd o vinna, men det är ju alla andra underbara föräldrar också. Barnstolen från Axkid är ju drömmen, men de är ju även presentkort hos babyshop.se & Elodie Details med.

 3. Ett presentkort hos babyshop hade passat perfekt att kitta lillans garderob med i höst inför dagisstart men också inför alla underbara kalas och middagar med vänner och familj.

 4. Jag skulle givetvis vilja vara vinnare till denna tävling (vem skulle inte?) Jag väntar mitt första barn och allt är en stor djungel. Detta verkar vara en paketerad vinst med endast det bästa och givetvis är jag inte sen med att vilja vinna det till min förstfödda Noellia!

 5. Ett presentkort från babyshop vore perfekt till min dotter! Där finns allt hon kan tänkas behöva i prylväg. Hon är på väg att börja gå och då vore det superfint med ett par stabila skor till henne. Jag älskar henne över allt annat och hon förtjänar det bästa!

 6. Då lillebror nu ska byta stol vore en axkid bra. Att få vinna denna stol vore så fantastiskt kul. Då vi snart ska börja med att skaffa ett småsyskon till vore denna stol perfekt så syskonen slipper trängas där bak. Jag håller alla tummar jag har ( bara 2 😉 ) & hoppas på att det är min tur att ha tur i tävlingar. Har ju redan tur i kärlek 🙂

 7. Alla vinster var fina vinster och alla skulle komma till användning här, men gladast hade vi blivit för en bilstol eller presentkort på babyshop! Jag blev uppsagd tre veckor efter att jag fick veta att jag var gravid, efter det har det bara vart små extra jobb som knappt dragit in några slantar utan har blivit näst intill plus minus noll efter förskoleavgiften. Vi som hade gjort oss av med allt, för vi var nöjda med vår trio, har fått skramla slantar och köpt endast det absolut nödvändigaste. Ändå är lillasyster lika välkommen när hon bestämmer sig för att komma (4 dagar kvar till bf) Så vi håller tummarna, bilstolar är en dyr utgift så det hade varit fantastiskt, men med presentkortet skulle vi kunna köpa en babysitter, bärsele eller något annat som vi fått avstått just nu pga ekonomin 🙂 <3

 8. För mig har det ingen betydelse vad jag vinner bara jag kan överraska frugan med nått bra. Hon får självklart välja vad som blir bäst om jag ett presentkort vinner, annars kanske det lätt blir fel. 😉 Hon som tar hand om både mig, 2 barn och hem skulle behöva vinna något fint.

 9. Ett presentkort på babyshop vore fantastiskt att få, det behövs alltid mycket saker till de små! När hösten kommer har de minsann växt en hel del, då vore ett bidrag till vinterkläder inte fel!

 10. Jag skulle gärna vinna presentkort på Babyshop till vår lilla bebis som kommer om 2 månader. Det skulle vara toppen med ett gullit litet set att packa ner i BB väskan och lite leksaker 🙂

 11. Åh, stort grattis till den nya sidan Vimedbarn.se!!! Vi i Villaskogshuset älskar att bada och vinner VI skulle vi därför önska oss presentkort hos Babyshop.se – där finns sååå många bra bad- och uv-kläder till barnen!

 12. Vilken grym tävling . . Och vilken superfin ny vimedbarnsajt ! 😀

  Jag skulle såå gärna vilja vinna i presentkort hos babyshop ! 😀
  Dom har ett grymt utbud & jag skulle satsa på både inredning och kläder till skatterna ! 🙂
  Jag tycker att jag ska vinna för att jag fyller 30 år 1/7 ;P & då vi har fullt upp med att fira andra i många helger framöver, även på min födelsedag då jag ska på möhippa hela dagen 😀 finns just inte tiden att fira mig just något & även om presentkortet såklart skulle spenderas till barnen så älskar jag att spendera på dom, så det skulle vara en helt perfekt 30 års present ! 😀

  Håller tummarna 🙂

 13. I väntan på nr 2 kommer vi flytta ifrån vår 49 kvm tvåa i Göteborg, till en lägenhet i Tyresö där barnen får eget rum. Vi kommer starta ifrån grunden, så hjälp med lite härlig start på inredning är mer än välkommet.

 14. En ny bilbarnstol till dottern har länge länge funnits på önskelistan i våran familj. Men med mammapeng till inkomst så tillåter tyvärr inte ekonomin till en helt ny stol. Men vi får försöka och hålla tummarna och önska att turen är på vår sida denna gång.

 15. Hej! Alla vinster är ju så bra. Tävlar gärna om bilstolen från axkid. Vina vänner fick äntligen sin efterlängtade son efter flera år av försök. Det har påverkats deras ekonomi och det skulle vara så kul att vinna en bra och säker bilstol som dom behöver när lilla babyn växt ur babyskyddet. Tiden går ju så fort och snart sitter han bättre i en ordentlig bilstol.

 16. Med ett presentkort kommer man långt,
  för i kassan är det inte trångt !
  Mycket som ska köpas in,
  innan bäbisen blir alldeles min !

 17. Jag skulle så gärna vilja vinna något fint till min lilla dotter som föddes förra veckan. Risken finns annars att hon enbart får dras med brorsans gamla grejer. Vinner helst något av presentkorten.

 18. Med små barn som snabbt växer, det inte bara är kläder som behöver bytas ut. Säkerheten i bilen tummar vi inte på, och vill självklart att barnen ska åka på säkraste sätt. Vad vore då bättre än en minikid som passar både små och stora barn, och låter de stora få åka säkert ända upp i skolåldern.

 19. Ååh, vilken tävling! Klart vi vill vara med på den! Skulle bli så otroligt glad om vi vann den fina bilbarnstolen, då det börjar bli dags att byta ut babyskyddet till vår lilla tjej. Vi kommer spendera mycket tid bilande i Sverige denna sommar och då är det klart att vi vill åka säkert (och snyggt!)

  De fina presentkorten är något vi också skulle bli väldigt glada för. Inredningsdetaljer till min lilla ros flickrum är något vi alltid håller ögon och öron öppna för och med presentkort från dessa butiker kommer vi kunna fylla hennes rum med så mycket vackra ting och inspirerande leksaker!

  Vi håller tummarna! ✨

 20. Jag skulle vilja vinna ett presentkort på elodie details så jag kan köpa en ryggsäck till min lilla Minelle ☺️

 21. Jag hade gärna vunnit Pris 7-8. Två presentkort hos Elodie Details. Behöver fylla på med nya saker till min son. Han har fått ärva mycket av de han har idag så de hade varit roligt att få handla lite nytt ?

 22. Lilla tjejen är snart (äntligen) 9kg och vi kan byta till ny barnstol! Det vore perfekt att vinna den! Min dotter fyller 1 år snart så alla vinster är lätt att använda faktiskt 😉

 23. Jag vill helst vinna presentkort på babyshop då ni vet ju själva hur skralt det ekar i plånboken under föräldraledighet men skulle passa perfekt inför flytten så vi kan pynta ett fint rum till vår son!

 24. Hej!

  Alla priser lockar självklart, så jag skulle bli glad för vad som helst. Men helst en Pris 1. Bilbarnstol Axkid Minikid då tyvärr min barnstol till lilla killen gått sönder och det känns inte helt säkert att åka med.

 25. Jag vill helst vinna ett presentkort från babyshop. De är snart dags att vända min blivande 5 årig framåt i bilen och de hade varit ett fint bidrag till en bra stol.

 26. Tänk om lyckan skulle slå ner hos oss, då önskar vi allra mest att vinna presentkort hos Babyshop. Just nu är barnen inne i både en tillväxtfas och vi håller på att inreda nytt i barnrummen då de behöver helt andra saker. Barnen är 2, 4 och 7 år. Håller alla tummarna för att lyckan ska komma till oss!

 27. Tråkigt nog har en av våra trotjänare till bilbarnstolar snart nått pensionering. Vi visste att det skulle ske. Det inpräntade datumet i den lilla plastringen har talat sitt tydliga budskap de gånger stolen måste rengöras från klämmisspill och andra mindre charmanta substanser. Men på något sätt kommer det ändå som en överraskning. Det är förstås säkerheten som är det viktigaste och i just det här sammanhanget räknas knappast erfarenhet och en lång och trogen tjänst som något positivt. Så vi behöver a new kid in town, an Axkid, a Minikid, som kan komma in med fräscha idéer om säkerhet och komfort!

 28. Jag hade velat vinna ett presentkort på Babyshop. Då hade jag köpt en bärsele till vår kommande bebba som beräknas komma 11/11. Det är vårat första barn och sen tidigare har vi 2 hundar. Med andra ord hade en bärsele kommit väl till pass när man snabbt behöver gå ut med hundarna sommartid tex och inte vill släpa med barnet i vagn utan ha båda händerna fria till hundkoppel men ändå ha barnet med sig och nära sig.

 29. Med tre tjejer mellan 3 och 9 år hade ett presentkort gjort mig så glad för det behövs alltid någonting till skolstarten i höst. Har dom intge slitit ut några skor så behövs det säkert en ny ryggsäck eller två:-) Är inte ekonomin den bästa blir man såklart extra glad om man har lite tur!!

 30. Axkidd mini hade betytt mycket. Vi har pgr av obotliga sjukdomar försörjningsstöd så ekonmi att köpa nya saker finns inte vilket känns jätte hemskt. Man vet inte om de man har är säkert. Att få vinna hade verkligen betytt allt

 31. Denna morsa skulle bli glad för vilken vinst som helst. Men i bilbarnstolen axkid minikid är jag frälst . Vår minsta tjej hade bråttom till världen , men sitter nu trots sina 12 månader i babyskydd under bilfärden . Snart är det dags att byta till bilbarnstol till nr två. Axkids nätta trygga sitter hon så bra i så. Att vinna denna skulle göra mig jätteglad , slippa tänka ekonomiskt och på semestern kunna ta bilen utanför vår stad . Med en blivande 3åring skulle även presentkort vara skoj , så tjejen själv får välja leksaker bland massa leksaker och ploj

 32. Jag har länge velat byta ut dottern gamla, sjaskiga bilstol i min bil till en ny. Även om jag bara kör de till och från dagis så vill hag kunna känna mig trygg att barnen sitter tryggt om olyckan skulle vara framme. Drömvinsten hade varit stolen men jag vill ju inte gapa efter mycket heller så ett bidrag till en i form av presentkort hade ju också varit en dröm! Vad eju inte blivit missnöjd med tröstpris från Elodie heller såklart!

  Men en bilstol hade kommit som en skänk från ovan, verkligen den bästa gåvan!

  Hoppas ni får en underbar sommar!

 33. Humöret är inte alltid som småbarnsförälder på topp… men det skulle genast med ett presentkort från Babyshop piggas opp! Kunna unna mina barn någon rolig leksak för spännande aktivitet… ni är de sötaste och charmigaste små trollen jag vet! Även om jag inte på natten får bra sova… kommer jag alltid att älska er mest av allt, det vill jag lova!

 34. Det skulle betyda så otroligt mycket för mig och min familj om vi vann ett presentkort på Babyshop! Jag har en 4-årig Felicia här hemma och en 8-veckors liten Malte. På just Babyshop hittar jag alltid så otroligt fina kläder och heminredning och det hade varit en dröm att kunna köpa något riktigt fint klädesplagg var till de båda nu inför sommaren!

 35. Jag vill vinna bilbarnstolen och ge bort den till mitt bonusbarn som jag har haft hand om sedan hon var 2 år.Nu är hon 19 år och ska bli mamma själv.Vore unoterbart att få ge henne denna i present

 36. Skulle vilja vinna ett presentkort på babyshop.se. Vill ge det till min lillasyster så hon kan handla kläder till sin son.
  Hans tarmar är bitvis ”döda ”, dvs dom funkar inte och han åker in och ut på sjukhus flera gånger i veckan och nu i juli ska han läggas in i två veckor för att se om en stomi operation kan underlätta lite. Eftersom tarmen inte funkar så hår han tappat aptiten och blivit undernärd. Min syster kämpar för att få i honom näringsdrycker och annat men han går ändå ner i vikt.
  Så han skulle behövs nya kläder som passar och gärna nån fin tröja med roligt tryck på så han blir glad. Det är han värd.
  Tufft ovkså för min syster som är ensamstående mamma och själv har en obotlig sjukdom. Det här presentkortet skulle göra dom båda glada.

 37. Jag har alltid varit en äventyrlig person och just nu upplever jag mitt största och bästa äventyr hittills, att ha fått barn! Tillsammans med sonen kan nästan allt i vardagen förvandlas till något spännande och roligt. För att visa min son att man ska följa sina drömmar och att ingenting är omöjligt så har jag börjat träna inför ett mål jag länge haft, att genomföra ett fjällmarathon. Han hänger glatt på i löpvagnen under träningspassen. Dock erbjuder inte längre vårt närområde tillräckligt utmanande terräng så nu blir det till att ta bilen till andra platser för att utmana oss. Att vinna en Axkid Minikid så sonen får sitta riktigt bekvämt och säkert under bilturerna hade varit fantastiskt. Eftersom bilåkandet främst görs för min skull känns det extra viktigt att sonen har det riktigt bra i bilen.

 38. Vår älskade son har hittills fått ärva kläder, leksaker och annat smått och gott från sina kusiner. Det har varit toppen både ur miljösynpunkt och för plånboken. Men som förälder vill man ju ibland skämma bort sitt barn lite extra. Med någon av dessa fantastiska vinster kan vi ge vår son den möjligheten.

 39. Skulle så hjärtans gärna vinna ert presentkort hos Babyshop! I höst väntas vårt femte (!!) barn och det skulle varit så fint att få köpa lite nya fina kläder till vår kommande lillebror!

 40. Jag blir faster i augusti för första gången och att få skämma bort familjens nya tillskott skulle göra den första tiden lite extra guldkantad

 41. Vi är i väntans tiden med mitt absolut sista barn. Alla mina andra barn har ärvt allt av varandra vilket innebär stor slitage och det skulle verkligen vara underbart om jag kunde få möjligheten att köpa lite nya grejer till min ofödda lilla plutt.

 42. Jag skulle gärna vinna presentkortet på babyshop. Jag är i full gång att göra om barnens rum och babyshop har jag sett har mycket fin inredning som skulle passa bra!

 43. Bilbarnstol Axkid Minikid, att sätta i vår bil. Så vi kan hämta någon
  av våra barnbarn ibland. Mormor (jag), och Morfar kunde hitta på så mycket kul då. Ett barnbarn åt gången!@))–))—–Vi har tre barnbarn på 3½ år, 14 mån, och 1 månad:)

 44. Ett presentkort på babyshoppen,
  Den vinsten vore för mig toppen.
  Leksaker av bra kvalitet till barnen mina,
  Som inte bara är roliga utan även fina

 45. Jag är mamma till tre och både moster & faster till 19st barn ,nu väntar vi de tjugonde barnet i familjen och vilken underbar present detta vore och få kunna ge och vilket minne vi skulle dela med oss.

 46. Jag vill vinna en bilbarnstol. Mitt barnbarn bor i Köpenhamn och kommer ofta med bil. Jag vill att hon skall resa säkert.

 47. Allt vore ju underbart, men en barnstol skulle verkligen behövas! Är student och ensamstående, och gravid, så blir nog många åkturer till föräldrarna!

 48. Jag önskar kläder till mina småtting – barnbarn , 8 mån. och 1,8 mån. Ett litet bidrag skulle man kunna säga ( dom växer fort som ….. )

 49. Jag är ensamstående mamma till en underbar liten koalaunge som helst vill vara på mig hela tiden. För att ryggen ska hålla skulle jag därför behöva införskaffa en riktigt bra bärsele men de är dyra när man ska klara sig på en föräldrapenning! 1000 kronor hos Babyshop vore därför guld!!

 50. Med tre flickor i familjen som fyller år nu i sommar hade det varit roligt att överraska dom lite extra med nya saker/kläder- ett presentkort är min stora önskan!

 51. Vi skulle gärna och helst vilja vinna bilbarnstolen. Vår lille son blir 6 månader nu. Vi har knappt kunnat lägga/sätta honom ifrån oss då han i då fall börjat gråta omedelbart. Det har pågått sedan han föddes. Att åka bil älskar han. Det är också enda gången vi kan sätta honom ifrån oss utan att han blir missnöjd. Babyskyddet är snart urvuxet och pengarna räcker inte till att köpa en ny bilstol i dagsläget då jag går på föräldrapenning, maken jobbar som timanställd och jag blivit återbetalningsskyldig på skatten. En stor del av vår släkt bor 20 mil ifrån oss och vi skulle gärna vilja fortsätta hälsa på dem. Trevlig sommar!

 52. Hade varit grymt att få vinna ett presentkort hos babyshop. Dottern behöver uppdatera sitt rum och drömmer om att få ordning. Hade varit en perfekt present inför att börja 1an.

 53. När vi ska bila i Sverige med vidd,
  skulle lillan sitta säkert och skönt i Axkid Minikid.
  Annars står vårt hopp
  till ett presentkort på Babyshop.

 54. liten börjar bli stor och stolen måste vi snart skaffa ny. En axkid minikid skulle vara perfekt men ett problem ty….kassan är skral efter vårens alla sabotge kyl frys, fläkt, dammsugare ja säg inte vad som inte gott i kras…

 55. Presentkort på babyshop vore underbart att vinna. Det är min favorit butik men det svider ofta i plåndboken efter ett besök där. Min moster ska nu ha tvillingar och det vore härligt att få överraska med några fina och miljövänliga plagg. Jag vill vinna så jag kan dela med mig av vinsten.

 56. Vill vinna bilstolen från axkid. Vi har en sån som lilltjejen trivs bra i, men i vår andra bil har vi en ärvd bilstol som är för gammal. Så en ny skulle kännas säkert och bra

 57. ”Vi har det bra vi här bak i bilen och vill ej va med om nån krock”
  Med Axkid Minikid behöver tösen min aldrig gå in o schock.
  Sitter säkert och stabilt när mamma med nytt lugn kör bilen.
  Trygg med att veta att dottern i baksätet njuter av den ultimata livsstilen.
  Sitter som i en kungastol där hon kan koppla sv och sova.
  Ett bättre pris än detta är omöjligt kan jag lova!

 58. Jag önskar vinna presentkort från Vimedbarn.se
  så att jag åt vår minsta son en matstol kan köpa på babyland

 59. Mitt i lyckan av att äntligen ha ett mirakel i mej
  så inser vi att allt som ska köpas inte bara är EN grej.
  Det är lätt att få ångest över vad man behöver och vad man ska satsa på,
  men att säkerheten är viktigast det är något som är säkert för de små.
  Bilbarnstolen är således det vi hoppas på att vinna,
  Då kan vi pusta ut över en sak och lägga krutet på att allt annat finna.

 60. Jag vill känna hur det är: att köpa vad jag vill och mycket mer därtill. Presentkort hos Babyshop. Vill ha!

 61. Jag vill överraska mina gravida fina vänner, som inte har så mycket att spendera på sitt kommande barn som de hade velat ha.

 62. Presentkort hos Babyshop. Det det lockar mig. Då kan jag välja utefter mina barns åldrar och behov. Ända upp till de fyllt 10 år. Toppen. Då behöver man inte plocka ut allt på ett barn och tillfälle´utan kan spara på vinsten och pengarna så man får glädje flera år t.om.

 63. Jag skulle gärna vilja vinna presentkort på babyshop för att kunna köpa ny inredning till de små barnens rum när vi snart ska flytta till nytt och fräscht.

 64. Har 3 goa ungar och efter många års väntan har jag blivit moster också! Vill gärna vinna så jag kan skämma bort den lilla lite!vinner helst Elodie eller babyshopvinsten

 65. Jag borde vinna då väntar vi den sjätte barnet och har bara ett inkomst och därmed alltid ont om pengar

 66. Hoppas på att vinna bilstolen. Med barn som växer så det knakar så är de inte alltid plånboken håller samma tempo!

 67. Då mkn pojke inte bejöver en sådan barnstol till bilen längre så hade önskat oss ett presentkort på babyshop och handla lite coola kläder för.

 68. En ny bilstol skulle vi bli så himla glada över. Sambon har precis fått tillgång till firmabil så nu kan vi dela på lämning/hämtning på förskolan. Istället för att hålla på och flytta vår befintliga stol mellan bilarna vore det perfekt med en till.

 69. Jag skulle vilja vinna för att unna min stora tjej nåt riktigt fint (hon är 3 år) för vilken dag som helst kommer lillasyskonet och hon är så omtänksam och kärleksfull redan nu!

 70. Till min stora omtänksamma kärleksfulla förväntansfulla 3åring som blir storasyster när som helst! Och självklart till efterlängtade nytillskottet det kommer troligen bli en del nät-fönstershoppande om nätterna framöver.

 71. Skulle så vinna presentkort hos babyshop.se att få handla för till lilltösen som fyller 2 år om bara en månad. Självklart får vi slänga med nå till brorsan också 🙂

 72. Jag vill helst vinna presentkort på babyshop så jag kan köpa en riktig uppsättning vinterkläder till min lilla tjej som ska börja förskolan i höst.

 73. Väntar tredje barnet i september. Men eftersom vi egentligen var klara efter två och de två första är 6 och 8 år nu så har vi inga bebis saker kvar. Skulle väldigt gärna vinna presentkort hos babyshop då vi måste köpa alla nya bebysaker och det går ju på en del?. Håller tummarna att vi har tur?.

 74. Vårt lilla barnbarn Josefine växer så snabbt och nya kläder hon behöver.
  Ruggiga och dåliga dagar vill vi sluta mäta.
  Hon skulle verkligen behöva kläder som står emot vind, kyla och väta.
  Det sägs att det inte finns dåliga väder –
  utan bara sämre kläder.

 75. Vilstolen hade vi helst vunnit 🙂 våran dotter är otroligtåkajuk och sitter inte alls bra i sin ärvda stol då den lutar eäframmåt! Tyvärr finns inte ekonomin att köpa en ny stol så vi försöker undvika att åka vil med henne så mycket det går! En ny fräsch säker stol skulle vara GULD för oss!!

 76. Jag skulle vilja vinna bilbarnstolen till min systerson.
  Min syster är en toppen mamma och jag skulle gärna vilja vinna denna till henne.

 77. Hej!

  Mitt namn är Janina Eklund och jag är 25 år och ensamförsörjande mamma till Valentina Rose. Jag skulle behöva köpa en ny bilbarnstol åt Valentina, men nu hoppas jag på att få vinna er tävling! Valentina är svårt sjuk i atopiska eksem och alla mina pengar går åt till homeopatbehandlingar, sjukhusbesök och dyra salvor för att hon inte skall klia sönder huden och få enorm klåda. Eftersom jag som är hennes mamma vill hennes bästa så går alla mina pengar åt till detta, så därför håller vi tummarna för vinst! ??? Valentina skulle bli så glad över sin nya barnstol!

 78. Jag skulle vilja vinna en Axkid minikid till våra grannar som behöver byta barnstol till deras yngsta barn. Han sitter i babyskydd och är inte nöjd på deras bilresor. De har funderar på en rokad där storebror blir vänd framåt för att lillebror ska få hans stol men han är ju inte så gammal ännu.

 79. Helst vill jag vinna bilstolen, den vore perfekt till vår dotter som snart vuxit ur det lånade babyskyddet. Brödernas bakåtvända bilstol börjar bli gammal, med åtta år på nacken är det dags för en ny. Skulle bli väldigt glad för att vinna, det skulle förgylla vårt långa sommarlov som har många vardagar innan pappan får semester.

 80. Vår lilla tjej börjar förskolan nu i höst och behöver allt från första gummistövlarna till vinteroverall för bus ute varje dag oavsett väder, så ett presentkort på babyshop skulle vara mycket behövligt

 81. Bilstolen vore en toppenvinst, men presentkort är ju också himla roligt. Vore perfekt att vinna stolen då dottern snart vuxit ur babyskyddet. Perfekt med en smidig stol så man lätt kan samåka med någon annan med.

 82. Nu är det dags för även vår minsta tjej att byta till bilbarnstol..denna stol har hon provsuttit och hon sitter jättebra i den till skillnad från vissa andra vi testat då hon är väldigt nätt. Håller tummarna för en vinst men skulle bli lika glad för ett presentkort

 83. Jag skulle helst vilja vinna presentkortet på babyshop. Och detta för att min sons vagn håller på att gå sönder, tyvärr så är ekonomin ansträngd och jag vet inte hur jag ska ha råd med en ny vagn. Med denna vinst skulle det underlätta så enormt mycket och jag slipper känna stress och oro.

 84. Jag skulle bli så glad om jag vann någon av dessa fina premier! Det passar bra inför sommaren med lite extra grejer till mina älsklingstjejer! 🙂

 85. Vår lilla efterlängtade, än så länge hemliga familjemedlem ligger i magen, vårt tredje barn! Vi är så lyckliga! För oss ligger säkerheten kring barnen högt o vi drömmer om att uppdatera oss o få köpa nytt babyskydd till lillasyskonet! Ett tex babyskydd från Britax vore underbart hoppas såå på presentkort till babyshop! Såklart hade bilstolen ni lottar ut varit en dröm!! Elodie details, är ett av mina absoluta favouritmärken!! Svensk design när den är som bäst!! Påhittig, nytänkande o kreativt! Vilken dröm att få välja vad man vill hos dem!!

 86. Jag skulle gärna vilja vinna presentkort som ska användas till klädinköp då barnen växer så det knakar

 87. Ett presenkort hos baby shop vore toppen. Att få klä min älsklingstjej är verkligen ett nöje i sig.men just nu är ekonomin inte på topp men att få handla hos babyshop skulle vara så kul.ja jag vet att det inte är jul, men låt mig få shoppa och ha kul.

 88. Vi har två barn- 4,5 år och 7 månader. Vi hade gett upp hoppet om att få fler än ett barn så när vårt andra mirakel kom hade vi inte så mycket saker och kläder kvar som han kunde ärva. Önskar mig därför presentkort på babyshop så jag kan köpa kläder och leksaker till båda mina skatter!

 89. Som nybliven tvåbarnsmamma kan jag inte shoppa utan paus för att amma. Så shoppa i soffan är lätt samtidigt som lilla loppan kan bli mätt. Ett presentkort hos Babyshop jag önskar vinna det gör nog varenda ammande kvinna.

 90. Vår familj väntar på ett nytt litet tillskott i september och vi skulle bli så glada om vi vann bilstolen, eller vad som helst.

 91. Jag skulle vilja vinna första priset men skulle vara mer än nöjd med vilket pris som helst:)

  Efter många försök till att få efterlängtad lilla syster till mina barn så kommer hon äntligen till oss i oktober. Lyckliga syskon och mer än lyckliga föräldrar. Bästa gåvan i livet. Våran sessa!

 92. Som småbarnsmamma är det mycket man ska hinna, man städar, matar och byter i gallop. Det vore därför en ynnest att vinna, ett välbehövligt presentkort från Babyshop.

 93. Skulle vilja vinna prisvinst nummer 2 så vi skulle kunna köpa en resesulky inför alla våra resor denna sommar augusti. Blir vår sista semester tillsammans med vår Casper på 1 1/2 år där vi kommer kunna unna oss lite och ladda batterier inför en annorlunda höst. Casper börjar dagis och jag tar tjänstledigt för att plugga heltid..blir en tajtare budget och väldigt liten chans att unna oss något. Så vi ser augusti som vår chans att göra massa roliga saker med Casper innan han blir stor och inte längre är vår bebis och där vi som familj kan ladda med så mycket energi och kärlek så vi klarar hösten utan svårigheter. Att få kunna köpa en resesulky skulle underlätta våra reseplaner så oerhört mycket och hjälpa oss att uppfylla allt det vi önskar göra.

 94. En ny bilbarnstol till lillebror vore toppen
  Nu när han växer och blir stadig i kroppen
  Att ärva av storasyster går bra
  Men efter sex års användande vore en ny bra att ha
  För säkerheten går ju alltid först
  När kärleken till dem man älskar alltid är störst

 95. Jag älskar att vinna priser & en ny barnstol till yngsta dottern skulle sitta finfint i vrålåket hon åker i 🙂

 96. Bilbarnstolen skulle onekligen passa oss bäst för det gör ju hål i plånboken med en sådan investering, speciellt när man har så många olika bilar som vi har. Storasyster skulle behöva en stol som räcker över 18kg och lillasyster har växt ur babyskyddet så skulle kunna överta storasysters stol. Axkid har vi inte testat så det vore kul att göra, den låter smidig att montera och det värdesätter vi eftersom vi byter bilar ganska ofta. .

 97. Jag har många bonusbarn som jag gärna vill ge mer än en kram, en personlig present som skulle uppskattas jämt, därför önskar jag vinna presentkort på Elodie Details för att ge barnen lite extra glans !

 98. Jag hade blivit jätteglad över ett presentkort på Babyshop så jag hade fått skämma bort barnen med härliga grejer till uteleken i sommar då deras andra saker blivit stulna

 99. Men ja! Jag vill gärna vinna!! ? Har två små pojkar (4mån,2år) så att vinna hade varit guld värt. Oavsett pris så är det passande för vår familj, men 1a pris skulle varit lite extra nice då lilleman snart behöver en större stol och med pappa som utbildas till polis är val av stol väldigt noga. Vi håller både tummar & tår här hemma ❤️

 100. Behöver en bilbarnstol och har läst att Axkid Minikid är bäst, enkel montering, bekvämt för barnet och även Plusgodkänd!! Den har alla viktiga kriterier för en bilbarnstol

 101. Jag skulle vilja vinna ett presentkort på babyshop. Att få klicka hem något fint från dem skulle kännas lyxigt då lillasyster precis kommit och denna utfattiga mamma inte hunnit gå tillbaka till jobbet sedan storasyster 1,5 år kom.

 102. Jag skulle vinna ett presentkort hos Babyshop för att deras webbsida är min absolut favorit. Jag som småbarnsmamma och jobbar hinner inte gå runt i affärerna (jag är med mina barn istället) och det är så smidig att klicka hem varirna i detas webbsida. Babyshop har så stor utbud och många märken som jag älskar. Så lätt o smidig att kika runt när barnen sover.

 103. Vår andra dotter kom som en raket några veckor för tidigt på julafton. Med två små barn hemma (storasyster är 2 år) krävs en arsenal av pryttlar och ekonomin är inte den allra bästa. Storasyster har en axkid minikid som vi är supernöjda med och vi har redan bestämt att en likadan ska köpas till lillasyster. Givetvis hade det varit fantastiskt att få vinna en sån och kunna lägga pengarna på roliga saker till bebisen istället!! Men presentkort så att vi kan få pimpa vagnen och bebisen med fina saker är ju inte helt fel det heller.

 104. Snart kommer vi flytta till större och kunna få inreda ett litet barnrum till vår skatt. Jag vill göra rummet mysigt och fullt av lek och fantasi och lärande. Därför skulle jag bli så glad om jag vann ett presentkort hos Babyshop för där kommer jag kunna hitta många små och stora detaljer för att förvandla rummet till en speciell oas!

 105. Jag väntar äntligen mitt första barn, och det är mycket som ska inhandlas… Jag köper mycket begagnat för ekonomins och miljöns skull, men skulle väldigt gärna unna mig och bebisen en splitter ny, snygg och funktionell skötväska! Därför hoppas jag innerligt att jag har turen att vinna, i sådana fall helst ett presentkort på Babyshop…! ?

 106. Våra tvillingar behöver framåtvända bilbarnstolar eftersom de växt så det knakat och sommarbudgeten är knaper så jag hoppas på ett litet bidrag i form av ett presentkort från Babyshop.

 107. En ny bilbarnstol skulle vi verkligen behöva för att sonen ska kunna åka säkert i farfars bil. I nuläget orkar farfar inte montera en säker bilstol utan tar en framåtvänd stol vilket är alldeles för tidigt men minikid ska enligt vänner vara kanon lätt att spänna fast och ställer in sig själv. Farfar hämtar barnen flera gånger i veckan så vore underbart med en säker bilstol.

 108. Det känns girigt att önska sig den dyraste vinsten, men jisses vad vi skulle ha användning för en Axkid Minikid (bilbarnstol). Trots att familjens gemensamma nyårslöfte för i år är att använda bilen så lite som möjligt så saknar barnen ofta sina morföräldrar som bor 9 mil ifrån oss – vilket innebär en del åkande ändå. Då yngsta sonen växer så det knakar och skulle det kännas så tryggt att få klicka fast honom i en riktigt bra bilbarnstol då det känns som om vår befintliga stol snart gjort sitt.

 109. Jag vill gärna vinna ett presentkort hos Babyshop. Det vill jag ge till min andra hälft tillika min dotters pappa. Han ska vara pappaledig i höst och vinter och jag vet att han ser fram emot många härliga stunder ute i skogen tillsammans med dottern och hunden. Med ett presentkort hos Babyshop kan han köpa något till dottern som gör skogsturerna ännu roligare och bättre! Det är de värda!

 110. Min lilla Alicia är nu 4 månader & hon har berikat våra liv mer än hon kan förstå! För ett presentkort på Babyshop skulle jag syskonmatcha mina tjejer & storasyster Beatrice 3-år skulle få äran att välja! Hon förtjänar en guldkant eftersom hon omfamnat det nya livet med syskon galant!

 111. Hej!
  Ett presentkort på Babyshop skulle passa mig och min son Wictor toppen! En ny garderob till hösten med nya basplagg, kalaskläder och nya favoriter att busa, leka och mysa i. Lycka är att få välja och shoppa själv som liten!

 112. Vi är så lyckliga över första barnet men mannen kommer från utlandet och vill känna att han bidrar men har inte så mycket ekonomiskt. Vore undedrbart att kunna få några saker gratis

 113. Just jag ska vinna för att det är lite knapert just nu och jag har världens finaste lilla son. Jag kämpar med utmattningssyndrom och sjukskrivning. Men jag är glad och lycklig och tacksam för min son. Varje dag.

 114. På Babyshop kan man shoppa loss
  där finns det mesta som passar oss
  leksaker, kläder och mycket därtill
  så lite pengar, men så mycket jag vill
  men med ett presentkort till mig och mina små
  skulle jag drömmen lättare uppnå
  och barnen en roligare sommar få

 115. Babyshops hemsida är ren magi
  ett presentkort skulle göra mig fri
  att leva ut min shoppingmani
  kläder och leksaker i rent frosseri
  så att barnen får det de behöver
  och något kul för det som blir över

 116. Skulle gärna vilja vinna ett presentkort på babyshop. Hösten närmar sig och lilla prinsessans garderob behöver fyllas på.

 117. Babyn kommer inom kort, vi vet ännu inte vilken sort. Det kan bli både hockey & ridsport.
  Vi är väldigt måna om att bäbisen ska åka tryggt & ha det gott, så hoppas det blir vi som Bilbarnstolen fått. Den känns både trygg & hot!
  När man får barn höjer man givetvis säkerhetstänkande kraven, en ny Axkid Minikid skulle hjälpa oss på traven

 118. Skulle vilja vinna presentkort så vi kan köpa saker att inreda lillebrors rum med. Vi ska börja renovera det nu och sen skulle jag vill fylla det med massa fina saker!

 119. Skulle vilja vinna presentkort så vi kan köpa massa fina grejer att inreda lillebrors rum med när renoveringen är klar.

 120. hej
  jag vill vinna då lillflickan håller på att växa ur sin första bilstol Just nu är varje bilresa ett ångestmoment , då hon sitter så dåligt och stolen är svårmonterad,
  Om vi skulle vinna skulle det betyda ett stressmoment mindre i livet

 121. Jag är fadder åt en asylsökande familj. De ska snart ha sitt tredje barn och det vore så kul att få ge dem ett presentkort på Babyshop! Begagnat är självklart bra, men det är kul att kunna köpa nytt också!

 122. Jag har för några månader sedan fått mitt andra barn efter en mycket tuff förlossning som slutade inurakut snitt drabbades jagbav förlossningsdepression. Har nu börjat vända men det gör ont i mamma hjärtat att jag inte varit den normala mamman jag brukar vara. Skulle helst vinna presentkort på babyshop så att jag kan ge mina barn en fin present men just nu räcker inte pengarna till några större inköp.

 123. Åh, skulle så gärna vilja vinna barnstol! Min bror som inte har det så bra ställt ska få barn, inte planerat..vill kunna hjälpa till så barnet får den bästa uppväxten som är möjligt❤️

 124. Med halva släkten i norr och halva i söder blir det många timmar i bil för att hälsa på. Oavsett var vi befinner oss är det alltid många vi längtar efter. Med en ny, skön bilstol från Axkid skulle resorna bli tryggare och lite lättare för en aktiv 3-åring med spring i benen.

 125. Jag skulle vilja vinna ett presentkort på babyshop så att jag kan köpa lite härliga sommarkläder till barnen nu inför semestern.

 126. Jag skulle gärna vilja vinna en bilbarnstol (fast alla vinster är guld värda för mig). Motivationen: min fd sambo gjorde helt plötsligt slut och ville inte längre vara en familj. Men det är inte just det som känns mest, utan han tog även allt av värde från vårt gemensamma boende och var så uträknad att ”hans” bil, bilbarnstolen, vagnen var hans. Eftersom han ”köpte” det innan vi på papper var sambos. Så här står jag ganska dum. Jag vill poängtera att jag klarar mig utan bilbarnstol, jag lånar av en vän när jag ska åka iväg. Det hade bara satt lite guldkant och lite frihet på tillvaron med en egen.

 127. HALLÅÅÅ! Hur ska jag göra för att ni ska se just mig??
  Jag behöver verkligen en Axkid Minikid till min lilla tjej.
  Min dotter ärvde nämligen sin bilbarnstol
  och vi trodde att allt var cool…
  Men för ett tag sen fick vi reda på – det var inte bra!
  enligt datummärkningen är hennes stol för gammal för att ha! ?
  Hur mycket jag än vänder, vrider och vill
  räcker pengarna jag har helt enkelt inte till…
  Denna vore därför suverän,
  snygg, bekväm, läcker och frän
  – men FRAMFÖRALLT är den trygg för vår lilla tös
  i den kan hon sitta utan att jag blir tok-nervös! ❤️
  (Vill helst vinna bilbarnstolen som ni nog förstår, eller ett bidrag till den i form av presentkort den Babyshop)

 128. Önskar att jag kunde få vinna ett presentkort hos babyshop då jag (klanten själv) hade sönder vårt babyskydd i flytten… nästa mini kommer i november och jag hade inte räknat in denna utgift då de redan gått tillräckligt till huset. Så ett presentkort hade fått mig att hoppa av glädje 🙂

 129. Min son fyller år efter sommaren och har en gedigen önskelista. Som ensamstående och sjukskriven mamma skulle det lätta hjärtat oerhört om jag vann presentkortet på Babyshop att shoppa loss på kvalitetsleksaker till honom. Jag vill ju så gärna ge honom allt som han förtjänar min fina godhjärtade kille. Han älskar att komma med överraskningar till mig som tex ”special frukostar”, där det alltid är våra favoriter (om än ej alltid frukostmat i mina ögon), som plockas fram. Skulle bli så tacksam över att få överraska honom med ett riktigt paketregn.

 130. Hej!

  I augusti flyttar vi ut med våra 2 barn (8månader och 4 år) ut på landet från stan.
  Främsta orsaken är att jag vill kunna släppa ut dem för att leka utomhus i friska luften och få vara barn.
  Därför hade också presentkort på Babyshop kommit väl till pass, att kunna köpa utomhusleksaker som dem inte har.

 131. Hej. Vi väntar vårt andra barn & bebisen kommer få ärva mkt av storebror & eftersom han fick ärva nästan allt så skulle det vara väldigt roligt att få vinna så den lilla kan få något nytt.
  Mvh en drömmande Mamma

 132. Hej. Då vi väntar vårt andra barn så skulle det vara väldigt roligt att få vinna något till henne då hon kommer att få ärva sin storebrors saker. Eftersom han i sin tur redan har ärvt det mesta som hon kommer få så vill vi gärna kunna ge henne något nytt.
  Mvh Jennifer

 133. Hej. Då vi väntar vårt andra barn skulle vi gärna vilja vinna något så hon inte bara får ärva sin storebrors saker då han i sin tur ärvt det mesta.
  Mvh Jennifer

 134. Å ett presentkort på babyshop hade varit toppen, när mamma har köpstopp men skulle vilja inreda yngsta sonens rum.

 135. Avgipsad efter två och en halv månad finns en uppsjö av saker vi behöver som maken inte riktigt har lyckats ha koll på… jag längtar efter att shoppa loss med ett presentkort!

 136. Jag skulle vilja vinna ett presentkort på babyshop. Då båda barnen fyller år med 2 veckors mellanrum är det inte så lätt att få pengarna som ensamstående att räcka till. Jag skulle vilja överraska dem med fina presenter och kunna ge dem lite mer i år!

 137. Jag hoppas på att vinna bilbarnstolen axkid minikid. Just den stolen har jag sneglat på länge. Men då inte ekonomin har tillåtit så har vi haft en begagnad. Nu när dottern ska börja på förskola behöver vi ytterligare en stol då vi behöver en i varje bil. Hur underbart vore det då inte att vinna en sådan lyxig bilbarnstol.

 138. Nu när familjen utökats med en lillasyster behövs plötsligt en till bilstol. Pengarna lägger vi hellre på en studsmatta till storebror och en massa glass. Så ni gör hela familjen vansinnigt glad om vi vinner bilstolen.

 139. Jag hade velat vinna ett presentkort på babyshop till vår lille Theo! Hade velat inreda hans rum lite mysigare så jag hade shoppat belysning, möbler & bra förvaring 🙂

 140. Vore inte fel att byta ut second hand varianten till den tryggare Axkid Minikid och slappna av i bilen på ett annat sätt!

 141. Finns det något bättre än presentkort med tresiffrigt belopp, Hoppas få ekipera inför skolstarten på Babyshop!

 142. Med knotte nr 2 snabbt med i livet,
  Har man mkt kvar sen första är givet.
  Men Oj vad kidsen växer fort,
  Å visst behöver man grejer som klarar skoj och lort.

 143. Ett presentkort på babyshop vore helt fantastiskt att vinna – speciellt nu när jag är en preggosauriuskvinna

 144. Ensamstående nybliven mamma som snart ska flytta.. ett presentkort på babyshop skulle vara till stor hjälp för mig och min son.. lite kläder eller annat nyttigt som kan behövas

 145. Vår minsta kille börjar förskolan efter semestern och vi skulle därför behöva uppdatera hans garderob med allt som behövs när man ska få börja busa på förskolan. Det skulle verkligen vara ett tillskott med ett presentkort på Babyshop.

 146. Jag hoppas denna tävling ger mig tur och önskar att vi vinner en bilbarnstol till vår älskade unge!

 147. Jag skulle vilja vinna bilstolen åt min son. Jag har precis lyckats skramla ihop pengar till en bil för oss så nu återstår stolen! Vi vill kunna åka på semester och äventyr. Kunna ta bilen till morfar istället för buss. När man är liten orkar man inte vänta på tider utan kan vilja åka nu, nu, nu! Och det vill jag kunna ge. Jag vill inte bara kunna ge han möjligheterna – jag vill ge han säkerhet och spontanitet! (är tokigt nog inte krav att ha barnstol i buss vilken jag ändå drar mig från att åka med honom… Håller tummarna!

 148. Jag skulle vilja vinna presentkort på Babyshop för att kunna köpa fin inredning till min dotters rum. Hon drömmer om en make over och jag skulle gärna vilja uppfylla den drömmen.

 149. Vi väntar vårt första barn och det vore fantastiskt att vinna ett presentkort på Babyshop så jag kan köpa en Bbhugme gravidkudde. Helt övertygad om att det skulle underlätta min nattsömn och hjälpa kroppen som nu ständigt förändras. Vore så härligt att kunna lyxa till den här tiden.

 150. Som ensamstående mamma är det en salig blandning av konflikter och situationer som jag ska ta mig igenom varje dag, men varenda en är ett steg på vägen för mina barns utveckling och jag älskar att få vara nära dem och stötta dem varje dag. Älskar att få somna tillsammans efter en spännande bok, och sedan vakna på tre sekunder för att någon är pigg som en lärka och vill ha frukost kl. 6. Att livet vänts upp och ner sedan barnen är en underdrift, och aldrig kunde jag ana hur mycket blod, svett och tårar som skulle blandas med villkorslös kärlek till min son och dotter. Att jag dessutom blivit så duktig ekonomiskt, är kanske snarare ett måste, men lika stor tillgång då det gäller att få ihop vardagsekonomin på ett bra sätt för barnen. Jag skulle gärna önska vinna ett presentkort från babyshop, där de har så mycket fina leksaker, och det skulle vara så roligt att få ge mina barn en riktigt kul leksak i sommar, det är de så värda.

 151. Jag håller tummar och tår att vår familj vinner ett presentkort på babyshop. Vi har precis fått vår fjärde älskade prins och det skulle vara perfekt att kunna handla lite nytt till den lille.

 152. Önskar nappar , leksaker och skötgrejer till mina barnbarn – föräldrarna tillgodo ( att själva välja – hoppas jag )

 153. Då min tjej skjutit i höjden på sista tiden är hennes bilstol obekväm och på G att bli utbytt mot en ny. Denna modell från Axkid hade varit guld värd för vår långbenta prinsessa.

 154. I have a 3 year old girl that envies her daddy’s water bottle for soccer. I would love to pamper her with some lovely gifts from Babyshop, including her own water bottle 🙂

 155. Jag vill vinna stolen för att slippa tänka på vilken stol vi ska köpa till Milton 10 månader, vill hellre lägga tid på att lära mig hans nyupptäckta äggallergi. Kram på er 🙂

 156. Bilbarnstol eller presentkort skulle vara bra då vårat 3 barn e beräknat att titta ut i september ☺

 157. Jag skulle verkligen vilja vinna ett presentkort hos Babyshop och skämma bort mina små raringar med nya fina saker inför dagisstarten i augusti <3

 158. Vår lille älskling har bytt till barnvagnens sittdel men skulle behöva en fin sittdyna för att pimpa sin lilla vagn ? Min favoritdesign på sittdynorna är dem som elodie details har och jag skulle därför vilja vinna 500:- hos dem för att förgylla min sons åkturer ?

 159. Vore så kul att få presentkort på babyshop! Även om det är tredje barnet så finns inte alla bebisgrejer kvar och även om vi handlar mycke t second hand så är vissa grejer man vill spara roligare att ha alldeles nya och egna!

 160. Jag vill helst vinna bilbarnstolen från axkid. Jag och dotterns pappa jag isär för ett bra tag sen. jag skulle så gärna vilja vinna denna stolen så vi kan sätta den i hans bil så dottern kan åka lika säkert både hos mamma och pappa.

 161. Som inom kort blivande förstagångsförälder så är det många saker som behövs. Vimedbarn.se har jag nyss upptäckt och som jag utan tvekan kommer att besöka ofta. Gillar skrapt design och innehåll!

 162. Jag skulle vilja vinna ett presentkort till min vännina,hon fick häromdan reda på att en liten gosse eller tös till världen komma och det vill jag hylla….

 163. Skulle så gärna vilja vinna bilstolen, då den vi har inte passar i vår bil så varken jag eller dottern sitter bekvämt. Vore guld.

 164. Har nyss fått veta att jag ska bli farmor i början av nästa år och då vore ju detta en toppengåva till de blivande föräldrarna

 165. Vi skulle vilja vinna bilbarnstolen till våran yngsta, som föddes 6-6-17 då han är ett riktigt matvrak så växer han så de knakar. Så om någon månad är nog babyskyddet för litet åt honom. 😀 hehe

 166. Vår lilla ärta kom ut och blev en Märta!
  Att vinna en bra och säker barnstol skulle vara toppen då vi åker mycket bil. Morföräldrar 77mil härifrån och att få färdas tryggt till dom känns som en nödvändighet. Märta och vi föräldrar skulle bli överlyckliga om vi vann den fina och säkra barnstolen.

 167. Jag vill vara med och tävla om ett presentkort hos Babyshop, allt för att bevara mitt sista hopp, sista hopp om att min förlossning kommer sluta på topp…!

 168. Är beräknad med bebis nr 2 till den 27 juli, alla presentkort är välkomna för att shoppa lite för nyinkomlingen 🙂

 169. När man får barn är det så mycket nya utgifter som kommer till, att skaffa allt på en gång blir dyrt. Alla små bidrag blir man glad av att få. Önskar helst vinna bilbarnstolen eller presentkort hos Babyshop.

 170. Helst skulle vi vilja vinna bilbarnstolen då vår son börjar växa ur sitt babyskydd och blev faktiskt bara för någon vecka sen tipsad om denna stol! En tråkig utgift som man helst slipper.

 171. I vår familj åker vi ofta bil- att barnet är säkert och tryggt är en viktig deal! Bara den bästa bilbarnstolen duger för mitt barn- vinner jag denna kommer jag sprida kvalitet i stan!

 172. Vi skulle helst vinna ett presentkort hos Babyshop. Hade varit toppen att kunna köpa fina saker till vår 3-åring som snart ska få ett eget rum.

 173. Jag skulle gärna vilja vinna presentkort på Babyshop! Min dotter är snart tre år och vi har inte riktigt gjort något med hennes rum än, mer än att ställa in en säng. Så pengarna skulle gå till dekorationer och sånt som gör hennes rum till just hennes. Hon älskar djur och att leka med dockor så jag skulle helt klart hitta mycket fint där!

 174. Med 3 barn varav den yngsta bara ett par dagar börjar det bli trångt i bilen, en smidigare stol till 5åringen som fortfarande sitter bakåt vore suveränt!

 175. Jag hade så gärna velat vinna axkid minikid! Jag har två barn med två års mellanrum och ekonomin är inte alltid den bästa. Min äldsta sitter inte så bra i sin Stol under längre resor och det blir men del sådana med släktingar långt borta. Det gör externt ont i mammahjärtat att inte kunna ha råd att köpa en bättre stol som skulle göra resorna så mycket bättre för min älskling, att därför få vinna här hade verkligen betytt mycket och gjort resorna betydligt drägligare och enklare för båda mina barn!

 176. Jag skulle helst vilja vinna Axkid minikid eftersom jag börjar inse att min rumpa inte kommer krympa så mycket att jag kommer ner mellan de stora stolarna vi har nu i baksätet. Jag skulle så gärna vilja få plats där bredvid min åksjuka dotter så hon kan få lite mammatröst när det är jobbigt.

 177. I väntans tider, över tiden, går jag här och väntar på vår andra skatt. Jag skulle vilja vinna bilbarnstolen därför att:

  Med god planering blir familjelivet mindre stress och mera bus. Med Axkid minikid sitter lillan säkert även efter babyskydd på väg till farmors och farfars hus.

 178. Jag vill vinna bilbarnstolen till sonen som börjat förskola och hämtas av såväl pappa som farmor och mormor. Vi bor på landet och det krävs således bil för att åka mellan hem och förskola, vilket innebär en hel del pusslande med bilar nu då det behövs en bilbarnstol vid hämtning. Om vi hade turen att vinna en till skulle vardagarna underlättas mycket för oss alla som inte jobbar eller bor på samma plats. För den delen så vore inte heller ett presentkort att handla kläder i nästa storlek för fel, men en bilbarnstol skulle verkligen göra skillnad i denna familj. Mer tid för familjen med det viktiga utbytet mellan generationer och säkra resor till och från hemmen är guld värt!

 179. Barnbarn nummer tre har just anlänt så snart dags att hon ska få bilbarnstol som hon får ärva av storebror 2,5 år men då behöver ju han en ny som jag gärna vill ge dem för säkert bilåkande är A och O för mig och för dem!

 180. Jag har försökt fått barn i sju år, har opererat bort två myomer med kejsarsnitt men ändå ändå gett nu. Nu är jag äntligen gravid!!!! Helt fantastiskt och svårt att förstå, vilken gåva. Dessutom är jag 35 år så för mig är det en otroligt lycka!!! Om jag skulle vinna så skulle jag välja barnstolen med jag är nöjd med vilket som, då jag ändå har vunnit högsta vinsten ?

 181. Vår son älskar ju att presenter få.
  Passar perfekt med ett presentkort på Babyshopen då.
  Loppi är ju vår ”bästis” på flera sätt.
  Vinna nu vore ju så himla kul och rätt!

 182. Jag ska snart få ett syskonbarn och vill så gärna ge en fin och peppig present till de blivande föräldrarna! Därför skulle jag bli överlycklig för ett presentkort på Babyshop som de kan använda på precis vad de behöver, fina grejer i bra kvalitet!

 183. Det skulle vara perfekt med en vinst hos Babyshop eftersom vi bor i en liten by med små möjligheter att handla i butiker. Babyshop har ett väldigt stort utbud av allt som kan behövas.

 184. En vinst hos Babyshop skulle vara perfekt eftersom vi bor i en liten by och har små möjligheter att handla i butiker. Babyshop har ett stort utbud med allt man kan behöva.

 185. Axkid Minikid till varje pris!
  Ett måste i vårt bilparadis!
  Praktisk, ergonomisk och snygg,
  gör att prinsessan sitter trygg!

 186. Men wow vilken tävling! ❤ jag önskar mig såklart mest bilstolen till min lilla tjej som nu passerat 4 månader och inte har så länge kvar innan det är dags för ny bilbarnstol. Vill givetvis ha det allra bästa till henne! Men jag skulle bli sååå glad för ett presentkort också, det finns bland annat fantastiska regnskydd och parasoll från elodie detalj till vagnen som jag suktat efter ett tag. Skulle så gärna vilja ha dem. Håller tummarna hårt ??

 187. Jag hade önskat vinna då vi väntar ett kärt litet tillskott till familjen i oktober, och det är så mycket som behövs till den lilla, för även om vi har barn sedan tidigare så är det inte mycket vi har kvar sedan bebistiden då de börjar bli stora nu – så vilken som av dessa fantastiska vinster hade varit önskade och välbehövda 🙂

 188. Ett presentkort hos Babyshop vore väl toppen att vinna,
  Där allt mellan himmel och jord för oss med barn finns att finna.
  En present till en blivande storasyster – för nu blir hon ju störst,
  En dockvagn med små hjul eller en ballerinakjol står nog först.
  Jag håller tummar och tår för ett vinstregn med högtryck över fröken Trots,
  Det vore ljuvligt att få överraska när nu storken snart landar hos oss.

 189. Wow vilka vinster. Jag skulle hoppa upp och ner av glädje för vilken som av dessa. Ska jag välja en får det nog bli presentkort på babyshop. Det skulle användas till en resevagn med liggläge. Jag åker med jämna mellanrum tåg med byte och två barn till ensam ner till mina föräldrar. Då vore det såklart helt fantastiskt med en lätt och smidig vagn så att jag får med vagn, barn, och packning av och på tågen utan att benen viker sig under mig. Samtidigt som jag vill att den lilla får det lika bekvämt som hemma med sin vanliga vagn som bara innebär stress och oro när jag ska försöka få med på tåget.

 190. Ett presentkort på babyshop vore helt fantastiskt att vinna. Yngsta barnbarnet har nyligen fyllt ett och jag skulle vilja ge henne en fin present när hon kommer på besök, sen måste det såklart även bli något roligt till storasyster på 4.5 år.

 191. Mina små börjar bli stora och i höst börjar den minsta i skolan. Jag vinner gärna ett presentkort på babyshop så vi kan fixa med lite kul inför skolastarten!

 192. Håller tummarna för att vinna ett presentkort hos babyshop. Ensam med två barn som efter sommaren ska börja på dagis och inser att det behövs en massa nya extra kläder för både ute och inne lek. ?

 193. För ett par veckor sedan fick vi vårt tredje barn, vi har dock inte lyckats lösa bilåkandet med 3 småbarn som bör åka i bakåtvända stolar då våra stolar inte alls funkar ihop så hitills har vi inte kunnat åka iväg hela familjen tillsammans. Vi har hört och läst mycket positivt om Axkid minikid och vet att den skulle funka att ha i mitten i vår bil=hela familjen skulle kunna få plats bra i en och samma bil och det vore ju väldigt skönt nu under semestern när man planerar in en del resande. Håller tummarna för att vinna bilbarnstolen eller ett presentkort så vi kan köpa en ny 🙂

 194. Om några veckor ska jag och frun få veta livets gåva, om det är en tjej eller kille. Ett presentkort från babyshop skulle passa oss så bra. Vi är nyblivna föräldrar som inte vet så mycket, så ett presentkort skulle nog rädda oss mycket. Håller tummarna 🙂

 195. Jag skulle vilja vinna åt min moster som precis har fött barn och tänkte därför ge detta till henne/min nyfödda kusin i doppresent! Jag vill ge henne något som hon verkligen behöver, jag tror att hon kommer att bli överlycklig då hon även har det jobbigt ekonomiskt. Hon förtjänar det bästa!

 196. Mitt älskade barnbarn fyller ett år i juli. Han är det bästa som hänt mig (hmmm…ok, på delad plats med mina två döttrar då 🙂 ) och jag vill att han ska ha det bästa skyddet när vi är ute och åker bil!

 197. Jag vill vinna en bilbarnstol så snygg, så
  Min bebis i magen kan fortsätta vara trygg, Även när han kommit till våran jord. Han betyder så mycket, jag finner inga ord.

 198. Nya små stjärnor som ser dagens ljus sätter verkligen pricken över i:et,
  jag har blivit morbror -en fantastisk liten Märta har just kommit till livet!
  Nu njuter hon och hennes mammor av vacker västerländsk natur,
  hon utforskar världen och de ägnar sig åt mysiga stunder och babykultur!
  Givetvis vill jag fira denna lilla tjejs ankomst till världen
  -genom en gåva som ger lite extra guldglans på färden!
  Hos Babyshop finns ett utbud för småbarnsföräldrar då det är som bäst
  -ett presentkort där skulle göra den nya familjens tillvaro till en fest

 199. Efter denna tråkiga dag med strul med bilar och försäkringsbolag, så skulle det vara uppiggande och glädjande att vinna axkid bilstol då vi kommer behöva två stycken i Augusti för kommande inskolning på förskola med lämning och hämtning.?

 200. Tre små barn här uppe vid polcirkeln i Tornedalen bosatta vid torneälvens strand, önskar bidrag till lek och kläder när vi leker och promenerar hand i hand

 201. Äntligen väntar vi vårt första barn efter en lång vårdhärva för att först försöka hitta och sedan försöka få ut en p-stav som har förstört 1½ år av våra liv. Men nu, NU är det vår tur! Samma dag som jag plussade så fick vi redan på att vi vunnit en budgivning och vi var inte bara med barn, utan vi hade även blivit med hus -från en 2a i centrum till hus på landet! Detta innebär en del tid i bilen när vi ska iväg men även att vi faktiskt har utrymme att skämma bort vår väntade bebis med! Det skulle kännas underbart att vinna något pris här till vårt extremt efterlängtade väntade tillskott, i den ordningen som nämns i tävlingen är nog i den ordningen jag skulle valt också iom de nya transporttiderna i bilen som kommer med flytten så hamnar den överst på listan.

 202. Mina barn ska åka med stil, när vi kör många mil, upp till släkt i norr med vår bil, att de sitter säkert och tryggt i denna är en bra deal!

 203. Presentkort på Babyshop vore ju toppen! Där finns allt & lite till som man behöver så ett bidrag till shoppingrundan hade ju varit så önskvärt 🙂

 204. Jag hade helst velat vinna ett presentkort på babyshop:) jag hade velat vinna presentkortet för att vi behöver byta ut babyskyddet till en bilbarnstol och man vill ju att det viktigaste man har sitter säkert i alla lägen så en stol i riktigt bra kvalité vill vi ha! Otroligt viktigt med en bra bilbarnstol och detta presentkort hade verkligen varit guld då dem kostar en hel del, håller mina tummar och tår för detta pris hade verkligen varit guld<3

 205. Vi vill vinna presentkort på babyshop. Sonen växer så det knakar och jag har inte riktigt hängt med. Han tycker nästan alla leksaker är tråkiga och skulle behöva lite nya. Håller tummarna!

 206. Äntligen är vi inne i vecka 12 med våran lilla lilla bebis i magen, alltså den mest kritiska tiden är över. Jag har sjävklart redan börja kika lite smått på barnprylar och barnvagnar. Vad hade inte passat bättre än ett presentkort på Babyshop, så vi kan börja shoppa massa mysiga grejer till bebisen.

 207. Vi har en pojke som är lång till sin ålder men lätt i vikt. Att nackstödet går att förlänga är något som vi eftersöker och den här bilbarnstolen skulle passa honom utmärkt. Man tänker alltid på säkerheten först och komfort i andra hand, men här skulle älsklingen få båda och mammahjärtat skulle slå lyckoslag. Alla vinsterna i vinstregnet vore underbart att vinna, men bilstolen vore verkligen pricken över i.

 208. För en ensamstående, ammande, städande, tvättande, diskande, skjutsande flerbarnsmor, vore lyckan att vinna bilbarnstol ofantligt stor!

 209. Lilla Nike 1,5 år har just fått en lillasyster som får en massa presenter och att få köpa en present från babyshop särskilt till Nike vore så fint!
  Önskad oss presentkortet från babyshop

 210. Det blir en stor släktträff nu på sommaren vilken händer mycket sällan. Och vi erbjuds en skjuts i fall vi fixar en bilbarnstol. Så det visar sig att den är bra att ha även om vi inte äger någon bil. Därför vi vill helst vinna en till vår tvååring. Och därefter kan man låna ut den till de som behöver. Dubbel nytta blir det då. Tack på förhand.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats