Elin skapade en bohemisk gravidmässa | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Elin skapade en bohemisk gravidmässa

Elin på 26 vårar har ni här! Jag driver Elin Graf Photography sedan 2 år tillbaka, mitt varumärke med gravid och bröllopsfoto i fokus. Jag är den där bohemiska fotografen som älskar det barfota livet, naturliga färger, yoga, meditation och att fånga livet precis så som det är. Hur underbart?

Känner du igen dig i att ha tusen idéer och att när du väl fått en idé ska den helst ha hänt igår? Sån är jag, till 100%… Jag kommer från en event-familj och där har nog mitt intresse och mitt driv kommit ifrån. Jag har gjort väldigt många olika grejer i mitt liv men det enda som faktist stannade var fotot. Det var i fotot jag hittade min kärlek på riktigt! Att få vara kreativ, jobba med skapande och fånga människors viktigaste stunder i livet gör mig lycklig! Jag jobbar helhjärtat med fotograferingen och har min tydliga nisch i min bohemiska stil som förhoppningsvis lockar de kunder som älskar just det! De varma härliga tonerna. Detta är något jag utifrån mig själv har jobbat fram på ett medvetet sätt. Jag älskar listor, struktur och allt det där, så att jobba fram mitt tydliga varumärke har varit en lång men otroligt rolig resa.

Det jag vill göra annorlunda och mer utav är hela upplevelsen du får hos mig när du bokar en gravidfotografering. Du får inte bara en fotografering och bilderna sådär rakt upp och ner. Jag ville satsa på det lilla extra för att verkligen skämma bort mina kunder och skapa ett värde för dem förutom själva fotograferingen! Jag vill skapa en känsla av att känna sig omhändertagen och stark, att ge vardagslyx och ett djupare utbyte. Jag jobbar mycket med bokningspaket med en liten gåva, fina leveransboxar och USB att spara sina bilder på, blomsterkransar och buketter till fotograferingarna, ja det lilla extra enkelt.

Det var utifrån detta tankesätt min gravidmässa föddes. Jag ville skapa en plats för alla gravida att mötas på. En plats där jag samlat handplockade företag med hög kvalitet, med ett miljöfokus och med en extra eftertanke. Varje kvinna på plats skulle känna sig speciell och viktig, det skulle kännas bjussigt och finnas möjlighet till att öppna sig och prata! Både besökarna och företagen var väldigt viktiga för mig. Alla skulle få den här känslan. Jag ville inte skapa ett för stort event i första hand eller kanske någonsin, det skulle finnas tid att se och prata med alla, det skulle inte kännas som om du var någon i mängden. Även om det nu kallades en mässa så ville jag inte att det skulle kännas som en vanlig opersonlig mässa utan mer som ett event speciellt för dig. Det är ju en väldigt tydlig nisch, gravida kvinnor.

I höstas 2019 hade jag min första gravidmässa i Helsingborg på Oxhallen. Jag hade som sagt tagit dit företag som jag själv handplockat inom gravidfokuset, amningshjälp, gravidyoga, HLR föreläsning, second hand kläder, bärsjalar, babykläder, produkter och hälsosamt snacks. Förutom att kunna gå runt och prata med företagen hade jag några föreläsningar och en härlig minimodevisning med fokus på dem små!

Jag har fortfarande svårt att smälta dagen trots att det var ett tag sedan nu. Jag är så otroligt nöjd och tacksam! Det var så mycket kärlek och ödmjukhet! Det blev precis som jag hade tänkt mig förutom några få missar som man såklart lär sig utav till nästa gång! De orden och komplimangerna jag fick efteråt bekräftar verkligen precis den känslan jag ville få fram.

Planen från början var att testa att skapa denna gravidmässan ett år, men när det blev fullbokat bara på en vecka (wow alltså) och med all den fina responsen efteråt är det självklart att jag vill fortsätta med detta. Just nu är planen att köra mässan 2020 också och planeringen är i full gång inför detta. Vill du komma på mässan detta året ska du boka in den 11 oktober. Efter eventet fick jag önskemålet om att ha mässan 2 gånger per år, men det hinner jag inte haha! Jag får ju äran att göra massa andra spännande grejer också! Jag och min kollega Maja Lindberg driver podden Fatta Foto och hade under 2019 våra 2 första bröllopsworkshops för fotografer, jag har fått äran att fota ett destinationsbröllop i sommar och har stora planer för 2020. Jag fotar bröllop och gravida på heltid och jag ÄLSKAR det, att kunna skapa ytterligare värde för gravida känns så himla fint! Så hösten 2020 den 11 oktober kör vi nästa gravidmässa. Håll utkik hos mig när det börjar närma sig!

Vill du hänga med mig på sociala medier så hittar du mig här
Instagram https://www.instagram.com/elingrafphotography/
Hemsida https://www.elingrafphotography.se

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats