Hannah Jakobsson – ny toppbloggare på Vimedbarn | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Hannah Jakobsson – ny toppbloggare på Vimedbarn

Hannah Jakobsson är en virrig, spontan norrlänning med kontrollbehov enligt henne själv. Till det yttre ser Hannah typiskt ”tjejig” ut men när du väl lär känna henne är hon som en karl, rak och ärlig och lite rå i sitt snack. Lär känna Hannah från Ensam mamma söker här.

Vem är Hannah Jakobsson?

– Sommaren 2011 spelade jag in Ensam mamma söker, något jag direkt ville glömma och även få alla andra att glömma trodde ju att jag skulle hitta drömprinsen, men så blev det inte. Jag är verkligen ingen som vill vara med i media eller bli b kändis… För att ha dejtat killar? Vansinne hur tänkte jag? Men jag har lärt mig mycket om mig själv efter det äventyret.

Det säger väl en del om hur jag är som person impulsiv, fram och tillbaka och upp och ner som en berg och dalbana men jag lovar att jag är världens goaste då jag är på det humöret, sen kan jag vara superjobbig också. Jag har ett kontrollbehov av dess nåde kan jag säga. Ja, mina vänner brukar säga att det finns bara en Hannah och tror faktiskt att det är svårt att hitta en som är som jag, berättar Hannah.

Energisk med vilja av stål

Vad får nya och gamla läsare läsa om i din blogg?

– I min blogg är jag ärlig, rak och visar det verkliga livet inge lullilullande och bakelser fotade i fina köksmiljöer, nä här är det det riktiga livet, bakom kulisserna kan man säga. Bakar jag/vi så får ni se gegget/kladdet, spår av kladdiga händer på skåpen och mjöl överallt. Jag vill att folk ska känna sig hemma och känna igen sig i min blogg, att allt inte är så himla perfekt alltid. Jag talar om pms, finnar, mammakroppen och ja allt mellan himmel och jord, ni får följa mig och mina barn och vår vardag. Jag är ensamstående mamma dessutom med ena dottern på heltid och andra på halvtid, det kanske skall nämnas dessutom har jag barn med två olika pappor och det är ett himla pusslande ibland att få i hop allt men det går, jag är energisk och har en vilja av stål, berättar Hannah.

Läs Hannahs blogg här: hannah1982.vimedbarn.se

 

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats