Jannike Ebbing (Bisse) blir toppbloggare hos LOPPI | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Jannike Ebbing (Bisse) blir toppbloggare hos LOPPI

Vi är glada över att vi numera har med oss fastighetsmäklaren, inredningsprofilen och småbarnsmamman Jannike Ebbing i LOPPIgänget. I Jannikes, eller Bisses som många känner henne som, blogg får du bland annat hänga med på inredningsuppdrag, events och lekstunder i parken.

Välkommen till LOPPI Jannike! Vem är du?

– Ja vart börjar man haha, jag är 33 år och bor i Stockholm, närmre bestämt Nacka med min pojkvän och son på lite över ett år. Jag driver tre olika bolag och jag brinner för allt som har med business att göra. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i tio år och under den tiden så startade jag ett konto kring inredning, livsstil, mode och business som har lett till att jag har en av de största inredningsbloggarna i Sverige. Idag har jag lagt mäkleriet lite åt sidan och utvecklat en ny tjänst inom mäkleriet inom PR och social media där jag har en stor roll på Erik Olsson fastighetsförmedling.

Det andra bolaget jag har är design av möbler där vi nyligen fick ett genombrott och hamnade på Royal Designs hemsida! STORT för mig 🙂 Det var nog allt haha.

Hur känns det att börja blogga hos oss?

– Det känns som ett steg i helt rätt riktning, jag vill visa alla här att det går att vara mamma och göra karriär och jag ska visa er hur 🙂

Vad kommer man som läsare få ta del av i din blogg?

– Framförallt kommer de läsa om mig, mina tankar och följa mig genom livet och alla galna idéer jag har. De får se en tjej som kommer från ingenting som började om i en storstad! De kommer få läsa om min son och karriär och en härlig mix av mode och inredning helt enkelt 🙂

Vad har du får roliga planer framåt?

– Framåt har jag en stor satsning inom youtube som är nästa steg för mig, rörligt kommer bli SÅÅÅ kul!

Här hittar du Jannikes inspirerande LOPPIblogg och här kan du även följa henne på Instagram >>

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats