Loves syn på män - sant eller falskt | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Loves syn på män – sant eller falskt

I ett videoinlägg på sin blogg talar 3-barnsmamman och Vimedbarn-bloggerskan, Love, ut om sin syn på män. Se klippet nedan och ifall ni håller med!

Odugliga på att laga mat, tar vilken tjej som helst bara det är av det kvinnliga könet, ingen initiativförmåga och ohjälpsamma i hemmet. Detta är bara några få av de ord hon beskriver männen med. Kan det vara så att Love har skaffat familj med precis fel man för henne eller har hon ett poäng i det hon säger? Är män odugliga?

Däremot så säger Love att det såklart finns saker männen är bra på, tex säger hon att utan hennes man så hade hon inte fått barn, men sen ändrar hon sig och säger att mannen faktiskt inte alls behövs mer än deras spermier, då det faktiskt går att inseminera sig.

Självklart så gör Love detta videoinlägg med en gnutta ironi och sarkasm och använder det gamla ordspåket ”Man kan inte leva med de, men heller inte utan de” när hon beskriver sin relation hemma. Men uppstår det verkligen rök utan eld? Har Love ett poäng i det hon säger eller är det bara en kränkning mot det manliga könet?

Vad säger du som kvinna? Har Love träffat fel kille eller känner du igen dig? Kommentera gärna nedan.

Ni hittar Loves blogg HÄR

Se Videoinlägget här:

1 kommentar till “Loves syn på män – sant eller falskt

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats