Malin Gabrielsson i Babykaos: "Jag blev gravid igen när Lowe var fyra månader" | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Malin Gabrielsson i Babykaos: ”Jag blev gravid igen när Lowe var fyra månader”

För sju månader sedan föddes Vimedbarns toppbloggare Malin Gabrielsson och hennes sambo Jonas Fagerströms första barn, Lowe. När Lowe var fyra månader blev Malin gravid igen, men denna gång kändes det inte helt rätt och de bestämde sig för att göra abort. I podden Babykaos öppnar Malin upp sig om känslorna kring aborten, som hon gjorde hemma bara några dagar innan avsnittet spelades in. 

I veckans avsnitt av Babykaos åker Julia Anjou till Femmans varuhus i Göteborg och live-poddar med Malin Gabrielsson. De pratar om Malins tuffa graviditet, den positiva upplevelsen av förlossningen samt att hon precis gjort en abort.

Det var ganska nyligen som Malin fick veta att hon var gravid igen. Hon hade mått illa och varit väldigt trött under en tid, men eftersom hon är småbarnsmamma så tänkte hon att det inte var något konstigt med det. Under en promenad med Lowe kände hon däremot ett illamående som hon aldrig känt förut – förutom när hon var gravid med Lowe.

Att göra abort var inte självklart

Hon åkte in till stan, köpte ett graviditetstest och gjorde det på en av toaletterna som finns på Centralstationen i Göteborg. När hon såg ett plus var det inte alls samma känsla som första gången, utan hon blev väldigt stressad. Att hon skulle göra abort var först inte självklart.

”Det har varit superjobbigt, det var ett jobbigt beslut. Till en början kände vi bara ’nej, nej, nej’, fast sen kände vi att det är ju ändå Lowes syskon och vi vill ju ändå ha fler barn så varför ska vi inte köra på? Men sen så började jag tänka att jag har Lowe 24/7 eftersom Jonas är borta väldigt mycket, vilket tar mycket på mina krafter. Lowe är ju min ögonsten för tillfället och jag vill ge honom all tid i världen. Jag känner för min familjs skull – för Jonas skull, för min skull, för Lowes skull och för den andra – så är det inte rättvist, det kommer bara bli fel, jättefel, berättar Malin i Babykaos.

Malin Gabrielsson gästade Julia Anjous podd Babykaos.

Hör hela avsnittet när Malin gästar Babykaos här!

Här kan du också spana in Malins blogg, där hon bland annat har skrivit om aborten.

 

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats