Småbarnsmamman Malin Gabrielsson är ny toppbloggare på Vimedbarn! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Småbarnsmamman Malin Gabrielsson är ny toppbloggare på Vimedbarn!

Vi på Vimedbarn är väldigt glada att vi numera har småbarnsmamman Malin Gabrielsson som toppbloggare hos oss. I Malins blogg får du en ocensurerad och ärlig bild av hennes liv med bebis, sambo, drömmar och verklighet!

Välkommen till Vimedbarn Malin! Vem är du?

– Mitt namn är Malin Gabrielsson. Jag bor i Göteborg tillsammans med min sambo Jonas och lilla Lowe på snart 7 månader 🙂 Just nu är jag mammaledig men jobbar lite med sociala medier vid sidan av, och innan det jobbade jag i en klädbutik.

Hur känns det att börja blogga hos oss?

–  Det känns rätt! Alltså det känns så himla rätt – det är ju här jag ska vara! Så det känns fantastiskt! Nu vill jag bara komma igång med skrivandet. Efter en månads uppehåll har jag väldigt mycket jag vill berätta och visa 🙂

Vad har du för roliga planer framåt?

– Komma igång med skrivandet på bloggen igen. Jag har haft lite svårt att få in det i min vardag med bebis, men nu har vi äntligen fått någon slags rutin 🙂 Jag vill också komma igång med träningen igen! Dessutom håller jag även på att starta en podd (men schh det är egentligen en liten hemlighet ;)) Hoppas och tror även att det kanske öppnas lite nya dörrar framöver men vi får se. Jag är spänd på framtiden!!

Här hittar du Malins inspirerande Vimedbarn-blogg och här kan du även följa henne på Instagram >> 

Ps. Förra veckan gästade Malin Babykaos live-podd i Göteborg. Var du inte på plats eller vill du lyssna på hennes avsnitt igen? Snart kommer avsnittet ut på Babykaos, så håll utkik! 

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats