Småbarnspappan John Valencia är ny bloggare på LOPPI! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Småbarnspappan John Valencia är ny bloggare på LOPPI!

Vi i LOPPI-gänget är väldigt glada att vi numera har småbarnspappan John Valencia som pappabloggare hos oss. I bloggen får du ta del av Johns vardagliga liv som småbarnspappa och fästman, och mycket annat!  

Varmt välkommen till LOPPI John! Vem är du?

– John Valencia heter jag, en 34-årig småbarnspappa. Jag lever tillsammans med min fästman Johan och vår 2-åriga dotter Miriam. Vardagen varvas mellan att jobba med sociala medier och att vara en stadig, bra pappa som finns där för min familj. Jag har jobbat med mina sociala medier mer eller mindre på heltid under många år och bloggen har alltid varit stommen i allt jag gjort.

Hur känns det att börja blogga hos oss?

– Det känns otroligt roligt och inspirerande. Jag startade bloggen 2005 och så som mitt liv ser ut idag känns LOPPI som den självklara platsen för mig. Att få vara bland andra föräldrar kommer kännas som att få en ännu större familj. Det här kommer bli toppen!

Vad kommer man som läsare att få ta del av i din blogg?

– I bloggen kommer jag dela med mig av vardagliga händelser och upplevelser varvat med jobb. Jag vill locka andra föräldrar till bloggen och extra kul om det finns pappor som vill ta del av mina tankar och kanske vara med och bolla i stora och små frågor. Som förälder bollar man med många olika frågor och det kan vara skönt att bara få skriva av sig och sen se vad andra har för liknande erfarenheter.

Vad har du för roliga planer framåt?

– Nästa år ska jag gifta mig med min fästman Johan. Vi håller som bäst på att planera bröllopet och vi kommer ta med läsarna på hela resan. Jag tror många har mycket erfarenhet som vi skulle kunna ha nytta av. Bland annat kommer vi under vintern göra en turné där vi kikar på olika platser för bröllopet och där kommer ni som följer vår familj få vara med och rösta på vart vi ska vara när vi nästa år säger “ja” till varandra.

Här hittar du Johns härliga LOPPI-blogg! Här hittar du också hans Instagramkonto.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats