Svårt att bajsa = katrinplommonpuré hur mycket? | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Svårt att bajsa = katrinplommonpuré hur mycket?

Har din bebis magknip kan det bero på att har förstoppning, eller är hård i magen. Förstoppning och trög mage går som tur är att råda bot på genom flera enkla husmorsknep. Ett av dem är katrinplommonpuré som finns att köpa i barnmatshyllan i mataffären. Hur mycket ska man ge för att det ska ge lagom effekt för ett litet barn? Frågan diskuterades flitigt bland föräldrarna i Vimedbarn.se’s forum. Har ditt barn varit hård i magen? Hur gjorde ni då, hjälpte katrinplommonpuré för er? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i kommentarsfältet här nedanför!

Kom ihåg att det alltid är viktigt att kontakta BVC för att få råd när det kommer till små barn och deras hälsa. Oftast är det som hjälper allra bäst ett råd från en expert som känner till just ditt barns historia och kan ta hänsyn till hur hen reagerat på liknande behandlingar innan. Om du inte får kontakt med BVC går det bra att ringa till sjukvårdsupplysningen som också kan svara på frågor om barn. Även de flesta vårdcentralsappar kan svara på frågor kring barns hälsa helt gratis.

Har du en liten bebis där hemma som är hård i magen? Då kanske dessa artiklar på LOPPI.se och Vimedbarn.se kan vara intressanta att läsa vidare i:

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats