Tilde Fröling – ny toppbloggare på Vimedbarn | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Tilde Fröling – ny toppbloggare på Vimedbarn

Vimedbarn kan stolt presentera Tilde Fröling, tvåbarnsmamma, modell, programledare och skådespelare, som ny toppbloggare i familjen.

Tilde Fröling är mamma till Marley 1,5 år och Mingus 5,5 år. I bloggen får du följa med i Tildes fartfyllda vardag med två barn, träning, intressen och jobb.

– Min blogg kommer att handla om mig och mitt liv precis som det är. Mina barn och mina intressen. Jag skriver som det är rakt upp och ner. Inga konstigheter.

Träning är en stor del i Tildes liv, den ger henne positiv energi och en bättre hälsa.

– Jag älskar att träna och hatar att träna, varvar de känslorna. Men det är oerhört viktigt, får jag inte träna så blir jag en sur människa. Jag orkar mycket mer också och mår fruktansvärt mycket bättre när jag tränar. Min kost är det väl lite sådär med men jag försöker äta bra mat, men där emellan åker det ner både det ena o andra. Äskar mat, godis och vin.

Nyss kom Tilde hem från en jobbresa i Frankrike, i höst kommer vi få se mer av Tilde i rutan då hon och ett gäng andra härliga profiler medverkar i ”Fångarna på fortet”. Men innan dess ska hon ta en välförtjänt solsemester i sommar.

– Jag åker till Portugal med familjen i 2 veckor. Jag har inget annat planerat än i sommar.

Läs Tildes blogg här på Vimedbarn: Tilde Fröling

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats