7 anledningar att beundra alla förskolelärare | Vimedbarn - Topplistor för influencers

7 anledningar att beundra alla förskolelärare

I dag är det förskolans dag – och därmed ett utmärkt tillfälle att hylla alla småbarnsföräldrars vardagshjältar. Vi pratar såklart om förskolelärare! Vi har listat 7 (av alla hundratals) anledningar att hylla de som utbildar, roar, tar hand om och hänger med våra ungar under dagarna.

Vad är förskolans dag? Den tredje torsdagen i maj firas Förskolans dag, varje år, för att uppmärksamma förskolan och dess verksamhet. Källa: Lärarförbundet.

 

1. För att de kan, efter bara en snabb blick ut genom fönstret, avgöra hur mycket och vilka utomhusplagg barnen behöver för att klara dagens utelek.

redo

Källa.

 

2. …och sen lyckas de dessutom klä på en hel grupp barn när vi andra dödliga drunknar i svett av att klä ett barn.

stressad

Källa.

 

3. För att de får ditt barn att lyssna.

respekt Källa.

 

4. För att de lär sig tyda ditt barns – och alla andra i gruppens – (ibland smått otydliga) språk, intressen och smakpreferenser. För att de bryr sig!

puss

Källa.

 

5. Ett ord: tålamodet.

pee

 

6. För att de kan räkna en grupp barn på mindre än fem sekunder.

rakna

Källa.

 

7. För att de, trots att de bara får en bråkdel av den uppskattning de förtjänar, fortsätter lära, uppmuntra och stötta våra barn varje dag. Tack för att ni finns!

forskolans dag

Källa.

2 kommentarer till “7 anledningar att beundra alla förskolelärare

  1. Roligt att ni uppmärksammar förskolelärarna och Förskolansdag men varför nämner ni inte barnskötarna ? vi gör lika stort arbete i förskolan som alla vet är det oftast fler barnskötare i en förskola än förskolelärare och vi är lika delaktiga i den pedagogiska verksamheten känns tråkigt att en tidning som ni inte tänker på det lite som att vi inte finns och inte har något värde ville bara uttrycka det för det hälsningar anneli

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats