7 saker du kommer sakna med graviditeten så fort barnet är ute | Vimedbarn - Topplistor för influencers

7 saker du kommer sakna med graviditeten så fort barnet är ute

1. Att känna bebisen sparka

Ok, vi menar inte de där karatesparkarna på urinblåsan som får dig att undra om ett foster kan vara i trotsåldern. Utan de där små puffarna som påminner dig om att du aldrig är ensam, och framför allt om vad som komma skall.

 

2. Skylla på gravidcravings

Att vi som gravida inte behöver äta för två är numera allmänt känt, men att ha en fullt godtagbar ursäkt till att skicka ut sin partner vid midnatt för att köpa kolaglass och morötter är ändå en bonus. För vem kan neka en gravid kvinna och hennes begär?

 

3. Din fina bebismage

I graviditetsvecka 40 är det meningen att vi ska känna oss klara med både graviditet och en stor mage, men det kommer inte förändra det faktum du redan under den första barnvagnspromenaden kommer le åt alla gravidisar som passerar med sina fina magar.

Läs också: Efter förlossningen: 6 saker alla nyblivna mammor borde veta

4. Hår och naglar

Aldrig växer håret i samma raketfart, och aldrig är det lika glansigt och med samma kvalitét som under graviditeten. Likaså naglarna, som av ett mirakel knappt ens behöver en mani för att se representabla ut. Tyvärr upplever många nyblivna mammor både hår-ras och sköra naglar efter förlossningen, så passa på att njuta nu!

5. Ingen mens

Som sagt, graviditeten är ingen picknick och för många är den även smärtsam. Men det är ändå en trevlig biverkning att slippa mensen.

6. Att folk är vänliga

Förhoppningsvis blir du erbjuden sittplats i kommunaltrafiken, och visst får man som gravid ett par extra vänliga leenden? Dessvärre kommer du uppleva att livet med barnvagn inte kvalar in som lika populär bland till exempel medresenärer och människor du delat trottoar med så passa på att njut av att vara lite extra speciell!

Läs också: Recension av gravidkudde 

7. Förväntan och längtan

Det heter verkligen ”att gå i väntans tider” av en orsak. Och visst är det spännande och mysigt. Givetvis är en bebis på utsidan ÄNNU bättre, men passa på att njuta oh fantisera om livet med en nyfödning!

 

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats