Mat & Recept

mathem_final

Är du vinnaren av en familjekasse från Mathem.se?

Nedan presenterar Vi med barn vinnarna av tävlingen och deras motiveringar. Är du en av de glada vinnarna? I sådana fall önskar vi dig ett stort grattis till en Familjematkasse från MatHem.se fyllda med recept och råvaror för en hel vecka!

Stefan
Arga brorsor i vagnen protesterar med skrik, medan trött fyrbarnsmamma shoppar middag i panik. Undrar om det till falukorv finns bättre alternativ? Hur ska familjen Kaos skaffa sig ett nyttigare liv? Jo, med Mathems familjematkasse kan vi äntligen slippa middagspanik och spara tid en masse. Vi myser tillsammans med barnen i lugn och ro, njuter sen av hemskickad mat som är nyttig, barnvänlig och go!

Satu
Önskar och håller tummarna för att det blir jag och min lilla 5 åriga dotter som får njuta av era recept och en kasse. Jag blev ofrivilligt ensamstående förra året då min dotters pappa plötsligt dog. Han var kock och den som alltid lagade maten. Nu har jag börjat intressera mig för matlagning igen efter sorgen, och blivit nyfiken på detta koncept med matkassar. Väldigt smart när man är stressad efter jobb och svårt att storhandla utan bil. Låter som en underbar & Smart idé!

Linda
Att vara den perfekta mamman är inte lätt att hinna, man behöver vara flera personer i en och samma kvinna! Aldrig lämna först eller hämta sist,en vardag utan aktiviteter är trist. Klä familjen medvetet och med stilcykla eller gå istället för att åka bil. Fredagsmys, gå på museum, lyssna och kommunicera ”de har bara en barndom – den kommer aldrig mera!” Servera ekologisk närproducerad matlär de små allt om EQ, kärlek och hat. Ha tålamod, underhåll och ge allt kom ihåg att hängselbyxor inte är ballt. Jag slår knut på mig själv för att bli denna kvinna kan det månne räcka för att en matkasse vinna?

Jennie
Trötta barn i kundvagnen protesterar medan utslitna småbarnsföräldrar panikmiddagsplanerar. Finns till denna evighetsshopping ett alternativ? Som ger ett nyttigare, lugnare och mer organiserat liv? MatHems familjekasse levereras med nyttiga middagar vi gillar och vi får tid att busa och mysa med våra små killar Njuter sedan i lugn och ro av hemlevererad mat som är innovativ, snabblagad och go!

Johan
Jag tycker att mathem.se ska övertyga mig till att byta från Ica:s matkasse till deras då jag redan bytt till Ica från linas matkasse och Ica är bäst hitills. Jag vill gärna prova vad mathem har att erbjuda men vill inte byta en gång till. Så därför ber jag er att övertyga mig som sagt att genom att låta min motivering vinna en sprakande fräsch matkasse.

Tyck till du också!

  • Jenny

    Hej Stefan! Grattis till vinsten och ett fint rim. Nästan lika bra som det jag vann med i december på Hanna Björksteds blogg, se mathems logg på facebook eller: http://hannabjorkstedt.blogg.se/2011/december/ (inkopierat rim i original nedan...) MatHem ‎"Arga dagiströtta brorsor i vagnen protesterar med skrik, medan slutkörd småbarnsmamma shoppar middag i panik. Undrar om det till köttbullar och makaroner finns bättre alternativ? Hur ska familjen kaos skaffa sig ett nyttigare liv? Jo, med Mathems perfekta julklapp, kan vi äntligen med middagen hinna ikapp. Vi julmyser tillsammans med barnen i lugn och ro, njuter sen av hemskickad mat som är nyttig, barnvänlig och go!" Detta fina julklappsrim på matkasse från MatHem är gjort av Jenny, som vann en tävling hos hannabjorkstedt.blogg.se Vad tycker ni om rimmet? http://hannabjorkstedt.blogg.se/2011/december/

    2012-02-07 18:54:53

stats