Bästa tipsen för en babyshower

Bästa tipsen för en babyshower

Presenttips till babyshowern:

Vet ni något dyrare som mamman behöver, t.ex. ett bärsele så kan det vara en god idé att gå ihop några stycken och köpa en större present tillsammans. Det är mycket saker som ska införskaffas i väntan på bebis och att kunna bocka av en sådan sak på listan blir garanterat uppskattat! Ett annat tips som jag själv uppskattade enormt var små korgar med bra-att-ha-saker, en till bebis (med t.ex. babyolja, babylotion, nässug m.m.) och en till mamman (förlossningsbindor, bröstvårtssalva, läppsyl, sköna trosor att ha efter förlossningen & dry schampoo är några tips!). Söta bebiskläder tycker nog vi alla är kul att köpa, MEN tänk på att inte köpa för mycket kläder i de allra minsta storlekarna, förmodligen har föräldrarna själva redan införskaffat det mesta där.

DSC_0482-2

Emilys 5 bästa tips inför babyshowern

1. Knytis

De senaste gångerna vi haft babyshower har vi kört på konceptet ”knytis-brunch” och det rekommenderar jag verkligen. Så smidigt att alla tar med sig något var, en kanske gör snittar, en annan pastasallad, osv. Då blir alla delaktiga och det är inte bara en stackare som får göra allt själv!

2. Lekar

Förbered gärna lite lekar, men inte för många för ni kommer säkert ha mycket att prata om ändå och kanske inte hinner hur mycket som helst. Ett kul tips är att köpa en vit body och textilpennor så bebisen kan få en helt nydesignad body a´la babyshowerns gäster.

DSC_0594

3. Blöjtårta

För mig är det ingen babyshower utan blöjtårta, det är liksom babyshowerns mittpunkt. Det finns ju så himla många roliga varianter, är man inte kreativ och har tålamod för att bygga en själv så finns det ju även att beställa.

DSC_0622

4. Dekor dekor dekor!

Jag älskar att pynta inför kalas och fest. Det finns ju så himla mycket kul på marknaden nu också. Till babyshower tycker jag det är fint när man bestämmer sig för ett färgtema, inte en massa mönster. Gärna ljusa pasteller som rosa, blå, grön eller gul, eller varför inte gå all in och blanda allihopa, en riktig pastelldröm!

DSC_0540

5. Ballonger

Jag älskar ballonger, gärna helium. Men det kan kännas onödigt dyrt med helium ibland! Ett tips då för att ändå få den där maffiga ballongeffekten är att blåsa upp massa ballonger i det färgtemat ni valt, sedan tejpa upp dem i taket och hänga ett snöre nere i änden på varje ballong. Ingen kommer ana att det inte är helium, och det blir garanterat ett effektfullt kalastak!

1 kommentar till “Bästa tipsen för en babyshower

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats