Bebis brutalt misshandlad på film - mamman får 18 månaders fängelse | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Bebis brutalt misshandlad på film – mamman får 18 månaders fängelse

Känsliga tittare varnas, ny film cirkulerar på nätet där en 8 månader gammal bebis blir brutalt misshandlad av sin mamma medan mormorn filmar.

Nu döms hon till 18 månaders fängelse, är det meningen att barnmisshandel ska få mindre straff än exempelvis skattebrott?

Tyck till för en förändring!

62 kommentarer till “Bebis brutalt misshandlad på film – mamman får 18 månaders fängelse

 1. Denna klipp såg jag bara 5 sekunder av, detta skär in djupt i hjärtat. Hur i i h-vete kan man ens tänka slå pitt egna barn? Och bara få 18 månader? Livstid säger jag bara, hon ska sitta inne hela pitt jävla liv!

 2. Kvinnan har ett allvarligt fel i huvudet och likaså dom som tittar på. Sätt in dom alla och det ska då fan vara längre än 18 månader. Sätt bäbisen hos en familj som älskar den och låt aldrig kvinnan någonsin igen komma ut i världen!!

 3. Blir helt tårögd fastän ja inte har sett den. Bara denna bild säger va som händer och ja skulle nog aldrig sluta gråta ifall ja såg de.

  förstår inte att man kan göra så mot sitt eget barn. Och ja håller med livstid ska hon ha fastän de inte räcker.

 4. Fy f….. !!! Jag mår uppriktigt illa kan inte sluta grymta! Ett stakars hjälplöst barn! Vill bara plocka upp barnet och krama det! Hålla nära och trösta. Det här var nåt utav det hemskaste jag sett!!!!

 5. Vad jag har läst så har kvinnan redan kommit ut från fängelset och barnet är hos socialen. Men socialen funderar på att ge tillbaka barnet till mamman igen och jag hoppas verkligen inte att de kommer göra de!!

 6. Fyfan säger jag bara! fick en stor lust själv att ta ett straff bara för att få bort en sån äcklig förälder från jordens yta! hon sitter ju för fan och väntar på att pojken ska kliva upp igen och varje gång han försöker resa sig klappar hon till igen! vad är de för fel på människan? och 18månader är ju för fan inte ett straff ens det är ju bara en fis i rymden nää ILSKA och HAT bubblar de inom mig när ja ser *MORR*

 7. Efter att bara har börjat se filmen så sprutar tårarna och jag förstår inte hur de ska sluta rinna. Vill bara dit och lyfta upp det stackars barnet och ta med hem!

 8. Men va ända in i helvete finns det för personer!?!?!? HUR kan man göra så mot ett barn??? Man behöver ju inte ens försöka förstå att det är hennes eget. Barnet är ju helt hjälplöst! Och HUR kan folket runt omkring bara stå och se på??? Dom är minst lika skyldiga till misshandeln! Straffet är ett skämt om det stämmer. Det gör bara situationen ännu värre. Det mest tragiska är väl alla barn som råka ut för samma sak, eller värre, där de vuxna kommer undan. Man blir bara så ledsen!

 9. Ja, det här är fel. Men det här är en vanlig syn i fattigare länder. En låg levnadsstandard för med sig frustration som ibland tyvärr släpps ut på fel sätt. Lever man i ett land där det här är vanligt och man själv har fått samma behandling av sina föräldrar är det svårt och avlägset att ifrågasätta sitt beteende. I våra ögon otroligt, men vill vi hjälpa är det knappast rätt i idé att straffa en mamma som kommer vara oförstående för varför hon ska sitta fängslad så länge. Utbildning i samhället om barns värde, hur man kan uppfostra sitt barn med kärlek och vad man vinner på det är ett mycket bättre och effektivare sätt. Vill ni stoppa sånt här, ge pengar till en hjälporganisation istället för att tänka ut hemska straff.

 10. ( Ja, självklart är det här ett extremt exempel. Jag menar att föräldrar som slår sina barn oprovocerat är vanligt förekommande i länder där folk upplever sin situation som hopplös. )

 11. HUR I HELVETE KAN HON BARA FÅ 1,5 ÅR FÖR DETTA??? HON BORDE FÅ LIVSTID JÄVLA HORJÄVEL!!! FYFAN JA SITTER OCH STORBÖLAR BEBISEN SÖKER TRÖST OCH GER TILL SLUT UPP STACKAREN OCH HON BARA FORTSÄTTER!! FYFAN FYFAN FYFAN FÖR HENNE OCH FÖR ALLA DEM MÄNNISKOR SOM GÖR SÅHÄR!!!! VILL SLÅ SÖNDER HENNE JÄVLA SMUTSIGA ÄCKLIGA HORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. VILKEN JÄVLA IDIOT! KAN INTE ÄNS HÄRDA MINA ORD!!!! HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ MOT SITT BARN? HADE FAN SLÅTT NER HENNE ALLTSÅ, VILKEN JÄVLA ILSKA. ETT FÖRSVARSLÖS LITET STACKARS BARN SOM KRYPER MOT SIN MAMMA

 13. Fruktansvärt!! Tycker det är så jävla sinnessjukt att folk tar den som filmar i försvar, h*n står och filmar i 4 jävla minuter utan att ta upp det lilla livet! Det hade räckt med de första 10 sekundrarna för att ha ett case! Lika sjuk i huvudet.. Hade jag sett en vän göra så, då hade jag tagit bebisen och sprungit all världens väg, inte fan hade man bara stått och filmat! Får så ont i magen.. Såg klippet för en vecka sen och har fortfarande mardrömmar och tänker på alla andra stackars barn som far illa..

 14. asså shit vilken jävla fucking hora hon och sin psycko bitch till en mamma, hur fan kan de göra så mot en liten gullig bebis, asså vill slå de så hårt jag kan men kan inte för jag vet inte var de befinner sig 🙁

 15. jävla horunge. henne hade jag kunnat skära i bitar tillsammans med sin äckliga mamma som filmar. fy fan 1,5 års fängelse för detta, det är ju en dröm och bli dömd i sverige ju och dessutom e ju fängelsen rena paradiset. jävla hora uchhhhh

 16. jag fick så ont i magen när jag såg klippet och var tvungen att stänga av ljudet för att slippa höra barnets förtvivlade skrik av smärta. 18 månader? Fyfan vad skamligt. frågan är vad det blir av barnet, det måste ju omhändertas?

 17. Varför!?! Hur kan man göra något sådant mot nån som inte kan försvara sig.. varför!!? Blir så förtvivlad av att se detta så jag vet knappt vad jag ska skriva.. hoppas barnet fick flytta till någon som älskar och tar hand om det på bästa sätt..usch, hemska människa. Varför!?!

 18. det är pinsamt att något sådant här faktiskt händer OCH sprids på nätet. och jag menar, det är ju tydligen inte bara ett barn hon har, utan det står ju faktiskt en unge på kanske fem år brevid henne och faktiskt bara står o glor, för lixom, vad ska hon göra? och antagligen är väl hon med skiträdd. DÄREMOT tänker jag inte säga hora, smuts, fitta osv. personen är ju faktiskt totalt sjuk i huvudet och ni som säger sådant, vad har er rätten o göra det? NEJ denna mamman har ingen rätt som hälst att slå sitt barn så och bara får 18 månaders fängelse. men ändå? tycker faktsikt att vissa både överdriver o skapar dubbelmoral. jag menar, du med namn ”hatar dig” som skriver att du har lust att tortera henne? ser ni allvarligt inte själva vad ni skriver? asså dessa ord, allvarligt?!
  och tro mig inte fel nu, jag är absolut inte på mammans sida, jag tycker det är otroligt skamligt och riktigt riktigt riktigt dåligt av både socialen, dom som dömmer och mormorm. men snälla, tänk på vad ni säger. polisen och socialen finns överallt, och jag förstår inte ens varför man vill utrycka sig så. hur arg man än är?

 19. Det är ju tydligt att kvinnan har tappat förståndet, det är inte ett raseriutbrott för då hade hon aldrig slutat slå bebisen, utan hon slår och puttar ungan så fort den börjar skrika eller närmar sig henne, kvinnan har helt enkelt förlorat förståndet. Kanske har hon det tufft, kanske har något just hänt och då är ju inte en bebis skrik lugnande precis. 18 månader är på tok för lite, fyfan kärring använd kondom eller avstå från sex så att inga fler bebisar behöver födas och ha henne som mamma

 20. Såg lite av videon när den cirkulerade på Facebook. Dock så var det en omöjlighet för mig att se den klart. Vad ja verkligen inte fattar är att den som står och filmar inte ingriper? Hur kan man stå och låta något sådant pågå?

  Straffgränsen är på tok för låg, men det gissar jag att de flesta med känslor tycker men tyvärr verkar det ju inte spela någon roll. Det värsta är ju bara att denna video är toppen på ett vedervärdigt isberg:(

 21. Mår illa utav dessa känslokalla människor / monster som finns ute i världen.
  Jag tycker man ska behandla som andra som man själv ska bli behandlad. så någon där ute i världen som har samma psykiska sjuka uppfostringar som mamma.. snälla jag ber dig puckla på denna monster till mamma så ska hon få känna på egen medicin..

 22. Shit! Jag spärrade upp ögonen och fick hjärtklappning redan vid första slaget! Sedan blev jag spyfärdig när jag sett halva, så jag fick stänga ner hela webbläsarfönstret. Och nu bestämde jag mig för att skriva en kommentar. Jag blev själv misshandlad som barn. Mobbning i skolan och misshandel hemma. Jag blev (så vitt jag vet) inte slagen som bebis. Och detta gav mig flashbacks och jag blev så jävla arg att jag inte vet vad jag gör snart. Den mamma ska få livstid! Nu har dock jag och min mamma en underbar relation och jag har förlåtit henne. Tror inte (även om ALL misshandel är fel) att jag blev lika brutalt slagen som detta stackars barn!

  Fy fan!
  /Tricia

 23. Det var det värsta jag någonsin sett. jag kunde inte se klart filmen.. fyfan!
  hon borde få låsas in på heltid!!
  vilken människa!!

 24. det är helt sjukt hon borde få så mycket längre straff än bara 18 månader?! lägg av, hennes mamma anmälde henne och då är det allvar om man sätter dit sitt eget barn. det riktigt skär i hjärtat på mig att kolla på denna videon och höra bebisens skrik. mamman måste vara helt sjukt i huvudet, sorry men har go lust att sätta ett skott i pannan på henne. äckel fitta.

 25. Kan inte någon se till att barnet aldrig hamnar tillbaka hos denna mor?? Jag kan inte fatta att någon ens skulle tänka på att ge det STACKARS,STACKARS barnet tillbaka till henne! otroligt fint o gullit barn…

 26. Kunde inte se klart filmen, började gråta! Har själv en sex månaders baby hemma..ville bara väcka honom och pussa på honom, så mkt kärlek som jag har att ge honom. Hur kan man göra såhär med ett litet barn? Är det här en mamma?!? Herregud..så känslokall människa, ta ungen ifrån henne, adoptera bort hen! Bara jag visste vem mamman var och bor..

 27. Kunde inte se klart filmen, började gråta! Har själv en sju månaders baby hemma..ville bara väcka honom och pussa på honom, så mkt kärlek som jag har att ge honom. Hur kan man göra såhär med ett litet barn? Är det här en mamma?!? Herregud..så känslokall människa, ta ungen ifrån henne, adoptera bort hen! Bara jag visste vem mamman var och bor..

 28. Asså jävla äckliga fitta! fan hur kan man göra något sånt här mot en liten bebis på18månader?! det är helt sinnessjukt! fyfan hon börde få sitta i fängelset hela sitt liv! jävla äckelhora.. kärringen saknar ju nånting i skallen så är det bara fyfan..! har bara lust o sätta en kula i pannan på henne!fan använd kondom eller

  skit i och knulla ditt ÄCKLIGA AS! FUCK U

 29. Mitt hjärta börjar slå hårt när jag ser det här. Jag knyter näven . Skulle så gärna vilja slå in ansiktet på den där dumma kärringen och den lika vidriga mormorn. Man borde ge sådana vider ett nackskott. Det här river i hjärtat att se på.

 30. Fruktansvärt!
  Jag kunde inte se klart hela filmen. Och 18 månaders fängelse, det är att komma billigt undan kan jag tycka!

 31. 18 månader är ta mig fan ingenting. Fy fan detta var det värsta jag har sett i hela mitt liv. Hur kan man bara göra så?? Och att mormorn kan stå och filma detta och inte ingripa?? vad fick hon för straff som inte gjorde något när mamman slog barnet??? Det värker i mitt hjärta, tårarna rinner. Vill bara komma åt denna jäveln. 18 månaders fängelse för att ha misshandlat sitt barn på detta sättet….WTF…hur fan kan man bara med att slå sina barn??? åhhh jag har så mycket aggresioner just nu. Hoppas på att straffet blir högre. LIVSTID.

 32. fy fan va sorgligt tar emot att ens se den här videon. helt sinnessjukt att hon bara kunde få 18 månader, hur fan kan man göra så mot en oskyldig liten bebis. tycker så synd om barnet som bara ligger där och får slag efter slag. blir så arg!!

 33. Förstår inte hur någon kan göra såhär. det är inte mänskligt!
  Hon borde få sitta i fängelse mycket längre, för 18 månader är ingenting. Sen hur kan mormorn till barnet bara sitta där utan att göra nånting?
  Jag hoppas någon tar ifrån henne ALLA hennes barn och adopterar bort dem, för hon är verkligen ingen mamma! kan inte kolla klart..förstår inte hur man kan göra såhär mot ett oskyldigt litet barn..

 34. 18 månader? Hon borde få livstid + att nån få ge henne ordentligt med stryk då och då!! K*rring j*vel!

  Stackars barn 🙁 kan inte göra något för att försvara sig..

 35. Hon borde självklart få mer än 18 månader! Minst livstid vafan? Nu för tiden kan man juh göra hur sjuka saker som helst, man får ändå inte sitta inne så länge. Typ max nu för tiden är nästan 8 år.. Helt sjukt..

 36. Om jag visste vart de bodde eller befann sig så skulle jag med gott samvete leta upp dom och med glädje döda mamman och mormorn. Jag skrämmer mig själv hur mycket jag skulle njuta av att döda dom…långsamt (säger som min mamma säger, jag skickar onda ögat)

 37. mållös…. hon borde få livstid i ett tortyr läger eller nåt..
  mår på riktigt illa o kan knappt röra mej… galen brud… fattar inte va de är för fel på varken henne eller mormorn som sitter o filmar o inte gör nåt.. o andra barn står o tittar på…. GALET……

 38. Riktigt vidrigt! 18månader är helt klart ett för milt straff för detta brott. Enda hoppet är väl att ”mamman” hamnar i ett fängelse där resten av internerna inte ser på barnmisshandel med blida ögon. Bara hoppas att hon får sitt riktiga straff av dom.

 39. jag såg en snutt av denna video och spydde nästan! Grät och kände att tortyr borde vara nog bra straff kanske! Läste någonstans att pappan fått vårdnad över barnet och fortsatt misshandeln när hon åkte in! Och att barnet fått svåra skador! Hoppas innerligt detta inte stämmer och att barnet fått ett bättre liv nu! Så ledsen för din skull liten :,-( . <3

 40. Jag vågar inte ens titta på filmen för jag har redan gråten i halsen! Jag tycker man ska se till att hon blir tvingad att operera bort allt som möjligen finns i en kvinnas kropp som gör att man kan få barn så att hon absolut aldrig kan skaffa fler barn och jag tycker att hon kan sitta i ett rum på högst fem kvadratmeter och ruttna utan mat eller vatten! Att läsa detta gör ont i mitt hjärta så ont så jag känner mig spyfärdig och jag önskar att den lilla fina människa som ligger där inte får några bestående skador och får en ny mamma och pappa som älskar denna lilla bebis enormt mycket och att lilla killen/ tjejen vågar tro att det absolut inte ska vara så här. All kärlek till bebisen och massa pussar i kramar från mig <3 och mamman kan dra åt helvete jävla idiot hoppas du får lida resten av ditt liv….

 41. Mamman och mormor kommer för evigt att brinna i helvetet den dagen dom förhoppningsvis snart lämnar denna jord. Detta var det vidrigaste jag sett på internet under snart 20 års tid. Klicka ej på länken, Ni kommer bara må dåligt.

 42. Asså jag fattar inte hur hon ens kan ha ett hjärta och behandla sitt barn på det sättet. Och hur alla kan står runt om och bara kolla på och inte göra något alls! Fy säger jag bara, hon förtjänar absolut mer än bara 1.5 år på fängelse och sen borde hon inte ens få se sitt barn igen, psykopat.

 43. Hoppas att man får tycka till fast man e kille. har själv en ängel på två år.
  om hon e sjuk ja hon e inte frisk. men hon vet ialla fall var hon slår och niper –
  babyn i näsan o slår den på benen som är bara. så hon har koll på att det ska
  göra ont på den lilla stackaren. såg filmen o kan bara säga att det gör så-
  jävla ont i hjärtat. tror inte det finns straff nog till sådana människor. men att skicka såna till helvetet är milt. vi har lagar på allt köra bil o köpa sprit o mycke
  mer. men att skaffa barn får vem som helst. o det är väll ett stort ansvar?? eller.

 44. Ett oskyldigt barn blir misshandlat på detta grova sätt.Mormodern som filmar måste vara lika sjuk som sin dotter.Sådant här bör straffas hårt,ett litet oskyldigt barn,det här är det värsta jag har sett.

 45. Jag tycker att mamman förtjänar fyra års fängelse och att aldrig mer se sina barn mera. Också mormor tycker jag ska få 1,5 för att bara stå och titta på. Hon gjorde ju rätt att gå till polisen med videon.

 46. Så jävla sjuk! vart är detta?? hon borde fan bli hängd eller något o mormodern hejar ju på och dom andra barna ser ju. vad e det för fel på folk.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats