Intervju: "Jag vill liva upp blogglivet & sociala medier i södra Sverige" | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Intervju: ”Jag vill liva upp blogglivet & sociala medier i södra Sverige”

Ann-Sofie, även känd som Sojka i bloggvärlden, berättar om livet som egen företagare med häcken full och delar bland annat med sig av sina bästa tips för att nå framgång i Vimedbarns intervju! Läs den här!

OM ANN-SOFIE
Blogg: Sojka.nu
Ålder: 30 år.
Bor: I en by strax utanför Malmö, Staffanstorp.
Familj: Bor med sambo och 2 sönerna Isak 3,5 år och Elias 1 år.
Gör om dagarna: Jobbar med bloggen och mina företag Sojka Design och Sojka & Walles Event.
Aktuell med: Sojka & Walles Event.

Hur länge har du bloggat?

Jag började blogga när jag blev gravid med Isak. Det var år 2010.

Vad handlar din blogg?

Jag skriver om mitt liv, om baby- och barnprylar, om att driva eget, om att ta hand om sig som mamma för man ska inte glömma bort sig själv för att man skaffat barn. Min blogg tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Jag gillar att inspirera på alla möjliga sätt om det är om träning eller bara peppa upp sig själv.

Hur har din blogg utvecklats genom åren?

Oj ja i början var det bara en dagbok för att följa barnen genom graviditet och alla steg som de tar. I början var det ju bara en ren gravid och mammablogg. Nu kallar jag det mammablogg, men en personlig entreprenörs mammablogg för jag har fokus på annat också och inte bara barnen. De är dock det största i mitt liv så självklart finns de som en röd tråd genom bloggen.

Vad har du för intressen?

Ja som bloggare är ju mitt största intresse bloggen. Det är som min extra lilla bebis som jag vill vårda väl. Annars är ju mina företag uppbyggda av mina intressen så jag är lycklig över att kunna jobba med just det. Jag brinner för mitt jobb men jag önskar jag får lite mer tid för att fotografera för det älskar jag.

Vad gör du helst på fritiden?

Då hittar jag på något med barnen. Att ha ett hektiskt liv av mycket jobb gör att man får se till att få kvalitets tid med barnen. Så mycket mys inomhus och lek utomhus. Men på fritiden unnar jag mig också egentid till någon behandling för att fräscha upp mig och hämta energi.

Vilka drömmar och mål har du?

Min dröm är att kunna leva på mina företag. Jag vill liva upp blogglivet och sociala medier här nere i södra Sverige med Sojka & Walles Event. Och målet är ju att göra företag medvetna om vilken bra kanal detta är och självklart drömmer jag om att alla känner till Sojka & Walles Event och det är dit man vill nå.

Var ser du dig själv om fem år?

Om fem år känner alla i bloggvärlden Sojka & Walles Event, vi har fullt upp och allt rullar på. Vi har flera anställda och vi jobbar över hela Sverige. Det är riktigt ösigt med event i södra Sverige och folk åker från andra delar av landet bara för att komma till oss.
Mitt varumärke Sojka Design med inriktning på babyprylar och vuxit till en hel kollektion och alla i Sverige känner till mitt varumärke.

Vad skulle du säga är nyckeln till en framgångsrik karriär?

Man måste våga satsa, bolla idéer och omge sig av människor som en själv.

Kort och gott, varför ska man läsa just din blogg?

Jag har en blogg med variation, den blir aldrig tråkig och det händer alltid något. Jag gillar att testa, är impulsiv och knasig. Jag tar upp både djupa och lättsammare ämnen och är glad för att kunna dela med mig. Jag brukar få höra att jag är väldigt inspirerande och det gör mig så glad när läsare hör av sig om de lyckats åstadkomma något bra tack vare att de läst min blogg. Jag älskar att dela med mig och peppa andra och min positivitet och charm lyser igenom bloggen!

Följ Ann-Sofie på hennes resa i karriären, här i bloggen!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats