Kim Engström: ”Bloggen har alltid speglat den ålder jag varit i” | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Kim Engström: ”Bloggen har alltid speglat den ålder jag varit i”

Kim Engström är veckans nykomling på Vimedbarn, läs intervjun om bloggen, skolan och den första tiden som nybliven mamma här.

Kim är 24 år och bor i centrala Linköping tillsammans med sambon Marcus, nyfödda sonen Leon och hunden Killah. Här berättar Kim om hur bloggen har utvecklats genom åren.

Vem är Kim Engström?

– Som nybliven mamma har jag inte så mycket fritid just nu, men annars blir det en hel del styrketräning och så gillar jag inredning och att pyssla mycket i hemmet. Jag studerar på Linköpings universitet till socionom och tar min examen nu i januari. Därefter kommer jag njuta av att vara mammaledig.

Hur har den första tiden som nybliven mamma varit?

– Stressig, omtumlande och fantastisk. Det har varit lite upp och ner och det är inte alltid man landar på fötterna. I och med mina studier så har det blivit en tuff period men samtidigt helt underbar på samma gång. Mycket olika känslor att tampas med helt enkelt!

När började du blogga?

– Oj, det var nog runt 2004 någon gång tror jag. Jag har läsare som följt
mig sen jag var 15 som har sett mig förändrats, växa upp och nu bli
mamma. Häftigt!

Vad bloggar du mest om idag?

– Nu blir det mycket om mammalivet och allt vad det innebär, många djupare texter och jag hoppas snart ta upp träningen igen. En del inredning och tips om barnkläder och leksaker blir det också!

Hur har bloggen förändrats under åren?

– Bloggen har alltid speglat den ålder jag varit i för tillfället och gått
från att handla om mitt liv till modeblogg, träningsblogg och är nu inriktad på barn och föräldraskapet. Det som alltid hängt med är de texter jag skriver då jag har ett behov av få ner mina tankar och känslor i ord. Det är också texterna och ärligheten som många som fastnar i hos mig.

Följ Kim här: kimengstrom.vimedbarn.se

TYCK TILL!
Har din blogg förändrats genom åren? Skriv en kommentar nedan och berätta hur.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats