Mors dag present? Köp startpaketet till sju mammor! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Mors dag present? Köp startpaketet till sju mammor!

Låt sju mammor ge sina barn en tryggare start i livet med myggnät och vaccin för en liten peng. Ge bort din gåva till dessa mammor som en mors dag present till din egen.

Tycker du också att det är svårt att hitta en fin och prisvärd mors dag present ibland? Ge bort en present som räddar andras liv. I Unicefs gåvoshop finns flera olika gåvor att köpa.

I många länder är det svårt för en nybliven mamma att ge sitt barn den trygghet och start i livet hon önskar. Med det här paketet ger du sju mammor chansen att ge sina barn en tryggare start i livet.

Paketet innehåller:
– 7 myggnät
– 14 doser mässlingsvaccin
– 21 doser poliovaccin
– 14 doser stelkrampsvaccin

Vaccin och myggnät räddar liv

Att sova under myggnät är det bästa sättet att skydda sig mot malaria då malariamyggen är mest aktiva på kvällen och under natten.

Vaccin skyddar mot farliga sjukdomar – varje barn behöver två doser mässlingsvaccin och tre doser poliovaccin för att få ett fullgott skydd. Två doser stelkrampsvaccin ges till mamman medan hon är gravid för att skydda barnet både under förlossningen och efteråt.

Tipsa dina vänner, rekommendera nedan!

1 kommentar till “Mors dag present? Köp startpaketet till sju mammor!

  1. Vi är så förskonade i Sverige, vi har det egentligen väldigt bra, så bra att fler borde engagera sig i välgörenhet, med detta eller annat som ligger varmt om hjärtat. För många finns det som behöver hjälp och för få som faktiskt hjälper!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats