Barnmorskan | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Barnmorskan

Barnmorskan online på vimedbarn för dig som är gravid eller försöker

Leg. Barnmorska Anneli Asker driver Barnmorskehuset i Väst, en privat barnmorskemottagning i Göteborg. Barnmorskehuset startade sin verksamhet i maj 2012 med en vision att bedriva en barnmorskemottagning utifrån individens förutsättningar och behov.

Anneli Asker har lång erfarenhet som barnmorska. Hon har haft privilegiet att följa tusentals kvinnor och män på deras resa till föräldraskapet. Det har hon gjort genom sitt arbete på förlossningskliniker och på barnmorskemottagning i Göteborg.

Anneli har parallellt med sitt förlossnings- och mottagningsarbete stärkt gravida par både fysisk och psykiskt under graviditeten och inför förlossningen genom förlossningsförberedande kursverksamhet.

STÄLL DIN FRÅGA HÄR!

Sedan januari 2014 kan du ställa dina frågor till Madeleine Kilsbeck, chefsbarnmorska på BB Stockholm Family här: Fråga barnmorskan här

8 kommentarer till “Barnmorskan

 1. Hej

  Jag är lite fundersam….
  Den 21:a september var det dags för mens som alltid. MEN det kom bara lite brunt som när mensen är slut.
  Dag två fortsatte med brun mens som mycket bruna flytningar. Dag tre lite blod med brunt samt dag fyra. Dag fem bara brunt igen och sen slut. Brukar alltid blöda sex dagar och rikligt blod första dagarna.
  För 4 dagar sedan började jag må lite illa och dom tre sista dagarna dålig i magen och haft som diarré. Tog ett gravtest igår och tittar man snabbt så ser det negativt ut men kollar man som i vinkel eller närmare så kan man nästan se ett väldigt svagt streck till?
  Har haft lite som hugg i vänstra sidan äggstocken och lite molande.
  Ska egentligen ha ägglossning nu men är osäkert om jag blev gravid innan sista mensen skulle ha kommit?? Dp det mest var nara brunt och ej lika många dagar som innan.
  Har fött fyra barn med normala graviditeter och är 34 år gammal.
  Har dock bytt partner för ett halvår sedan.
  Vore så tacksam för svar!
  Mvh Melika Lindblad

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats