Här är alla saker du kan få gratis till din bebis

Här är alla saker du kan få gratis till din bebis

Babybox.se

I samarbete med Pampers erbjuder Babyproffsen den kanske mest kända boxen. Efter att du har gjort din beställning på babybox.se kan du hämta ut den på närmaste Babyproffsen-butik. Totalt kan du beställa tre boxar från babybox.se. En från Babyproffsen, en från Apoteksgruppen och en från Lloyds apotek.

Här beställer du dina boxar: Babybox.se

Startbox Apotek Hjärtat

I startboxen hittar du produkter för dig och din bebis. Du får även fina varuprover samt rabattkuponger på produkter hos Apotek Hjärtat som du kan behöva under den första bebistiden. Med i startboxen finns även ”Lilla Hjärtat”, en bok för nyblivna föräldrar. En samling tips och råd från deras farmaceuter och från helt vanliga föräldrar. Gratis för dig som är blivande förälder och medlem i Klubb Hjärtat. Du beställer boxen här på apotekhjartat.se och hämtar sedan ut den på ditt närmsta apotek. Du måste logga in i Klubb Hjärtat för att kunna ta del av erbjudandet.

Du beställer din startbox här: Apotek Hjärtat

bebis

Gravidpaketet

Gravidpaketet innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter för dig som väntar barn men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött. Babyprodukterna skickas hem till dig, motkravet är att du blir medlem hos allt för föräldrar.

Du beställer ditt gravidpaket här: Alltförföräldrar

BabyBag

BabyBag som finns på ett flertal sjukhus, BB:s och MVC:s, ger nyblivna föräldrar ett smakprov på marknadens stora utbud av produkter och tjänster som kan underlätta i vardagen. Ett flertal förlossningar, BB och MVC över hela landet erbjuder en gratis BabyBag till nyblivna föräldrar. Fråga personalen om just din vårdenhet har en BabyBag med information och produkter som du kan ta med dig hem. 

Läs mer om Babybag här: babybag.se

bebis_box

Libero startbox

Du behöver inte beställa en startbox från Libero, det enda du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och registrera din graviditet. Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på Ica Maxi stormarknad. 

Anmäl dig till Liberoklubben här: Liberoklubben

Välkomstgåva Goboken

Goboken är en bokklubb där böckerna du får växer med barnet. Om du blir medlem får du första bokpaketet utan extra kostnad. Bokpaketet innehåller bland annat boken ”Hjärtat mitt” som är en samling med de allra finaste rimmen, ramsorna, sångerna och historierna för de allra minsta. (När du signar upp dig får du ett medlemsskap som du när som helst kan säga upp.)

Här blir du medlem hos Goboken: Goboken.se

Foto: Istockphoto.com

1 kommentar till “Här är alla saker du kan få gratis till din bebis

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats