Nya Babykittet lugnar oroliga föräldrar! | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Nya Babykittet lugnar oroliga föräldrar!

Grundarna till Babykittet, Malin Bull Wijkman och Yun-Mi Abergel, blev föräldrar för första gången 2014. Innan förlossningen hade båda två känt stress och oro över alla saker som eventuellt behövdes inför livet med en bebis hemma. Vilka saker var nödvändiga? Vilka saker var helt onödiga?

– Jag blev väldigt stressad över alla babyprodukter på marknaden. Det finns tusentals märken och saker. Jag visste inte vilka av prylarna jag skulle behöva. Som blivande förälder är man en tacksam måltavla för all reklam och marknadsföring som riktas mot en. Tiden innan förlossningen är ju ganska omtumlande redan som den är med hormoner och funderingar över vad som väntar, säger Malin.

babykittet-grundarna

 

Grundarna till Babykittet, Yun-Mi Abergel och Malin Bull Wijkman.

Ur deras egna upplevelser från tiden före förlossningen föddes idén till Babykittet. De vill hjälpa blivande föräldrar genom att erbjuda dem ett paket med basprodukter som gör dem väl förberedda inför den första tiden med bebisen.

– Med Babykittet vill vi ta bort onödig stress och oro hos föräldrar. Babykittet innehåller i dagsläget 33 produkter som man använder i stort sett varje dag och behöver ha hemma, säger Yun-Mi.

Det finns en del gratisboxar på marknaden men de är långt ifrån kompletta.

– Jag bestämde mig för att försöka få tag på så många boxar som möjligt, men det var svårt. Vissa var slut, andra skulle hämtas på ett speciellt ställe inne i stan och så innehöll de mest reklamprodukter. Jag kände mig fortfarande inte förberedd. Så tanken är att dessa boxar kan ses som komplement till Babykittet, för allt kommer ändå att gå åt, säger Yun-Mi.

Produkterna i Babykittet är framtagna tillsammans med ett 30-tal mammor som med sina erfarenheter hjälpt till att välja ut nödvändiga produkter som håller hög kvalitet och passar till bebisar 0-6 månader som oftast är snarlika i utvecklingen. Till Babykittet går det också att komplettera med andra färdiga kit, dessa är perfekta som present om du skall gå på exempelvis en babyshower. Men barnvagn och spjälsäng hittar inte blivande föräldrar hos Babykittet.

– Större köp som präglas av personlig smak är roliga att köpa och detta vill vi inte ta ifrån de blivande föräldrarna. Våra kit innehåller många av de produkter som tar mycket tid och energi att köpa, det är bättre att kunna vara hemma och vila magen och göra sig redo, säger Malin.

Babykittet säljs via deras webbshop www.babykittet.se ››

vinnbabykittet

 

Tävlingen avslutad!

Stort grattis till Hanne som vann 1:a pris och Caroline som vann 2:a pris! Kika mailen för mer info!

Nu kan du vinna ett babykit eller sovkit från Babykittet! För att vara med och tävla svarar du på frågan: Hur många produkter finns det i Babykittet? Svaret hittar du här ››

1:a pris: Babykittet, värde ca 1999 kr
2:a pris: Sovkittet, värde ca1399 kr

Skicka in din motivering tillsammans med rätt svar på frågan i formuläret nedan!

Tävlingen pågår tom 3/6, lycka till!

*Ev. vinstskatt betalas utav vinnaren!
Inga bidrag syns utåt under tävlingsperioden!

1 kommentar till “Nya Babykittet lugnar oroliga föräldrar!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats