Tävlingen är avslutad! Gravid- och amningskudde från bbhugme, värde 1399 kr! | Vimedbarn - Topplistor för influencers
bbhugme

Tävlingen är avslutad! Gravid- och amningskudde från bbhugme, värde 1399 kr!

Bbhugme är kudden som stöder och växer med dig och din baby både före och efter graviditeten, till exempel vid amning och övrig kvalitetstid tillsammans med din bebis. Kudden är även praktisk för dig som är gravid och behöver ett skönt extra stöd när du sover. Inom kort presenteras vinnaren här!

Bbhugme är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida. Det handlar framför allt om att vila kroppen rätt.

Mjukt kroppsstöd under graviditeten

Under graviditeten fungerar bbhugme som ett mjukt kroppsstöd, som hjälper till att avlasta de mest kritiska områden som mage, bäckenet, korsrygg, knän och vrister.

Stöd och komfort vid amning

Vid bruk som amningskudde ger bbhugme stöd och komfort till både dig och din baby. Placera kudden bekvämt runt din kropp tills du känner att din rygg och dina skuldror har en skön, stöttande ställning samtidigt som din baby har en mjuk, komfortabel plats att ligga på. Tack vare kuddens naturliga, mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och får dig att slappna av bättre i nacke och axlar samtidigt som din baby ligger tryggt och skönt under amningstiden. Läs mer här ››

bbhugmeSå är du med och tävlar!

 1. Motivera varför just du ska vinna så är du med och tävlar om en gravid- och amningskudde till ett värde av 1399 kr.
 2. Skicka in ditt bidrag i kommentarsfältet nedan!

Tävlingen pågår tom den 15/11, lycka till!

67 kommentarer till “Tävlingen är avslutad! Gravid- och amningskudde från bbhugme, värde 1399 kr!

 1. Denna bbhugme skulle jag vilja vinna åt min bästa vän som just nu väntar sitt första barn och som har haft en längtan efter barn under en längre tid.
  Hon har nämligen innan detta barnet varit med om ett missfall, hon visste nämligen inte om att hon var gravid då och när hon fick reda på detta blev hon väldigt ledsen eftersom längtan efter barn har varit så stor. Och nu är hon bara två månader kvar till beräknat datum och skulle vara fantastiskt om jag kunde vinna denna fina kudden till henne och göra att hennes nätter tillsammans med bebis blir ännu bättre med hjälp av denna kudden.

 2. Denna kudde skulle jag verkligen behöva. Är gravid i v.19 och har redan börjat få alla möjliga gravidkrämpor i kroppen och har svårt att sova om nätterna då det gör ont i kroppen. Denna skulle förhoppningsvis hjälpa till att avlasta min trötta kropp.

 3. Jag har några veckor kvar till BF och min sömn är inte den bästa! Liten bebis som buffar och några extra kilon som gör det svårt att slappna av…Den här kudden hade räddat min sömn, så jag är laddad och redo när lilla bebisen anländer! Att den hjälper efter med amningen också är toppen!

 4. Det är första gången jag är med barn. Har läst och kollat runt mycket på just amningskuddar, men inte hittat mig någon som faller mig i smaken än. Så fick jag syn på Bbhugme! Jag skulle bli jätte glad om jag fick chansen att vinna denna fantastiska amning/gravid-kudde.

 5. Under min förra graviditet och amningsperiod fick jag besvär av ont i ländrugg och obekväma amningsställngar. Inget passade min lilla dotter, vi puffade huvudkuddar som gled åt sidan, satt i obekväma fåtöljer, ryggen tog stryk och dottern var missnöjd. Men med BBhugme kan jag och 2:an slippa det här och dessutom kan jag få lindring under graviditeten eftersom jag har haft besvär med att ligga skönt när jag ska sova.

 6. jag är 19 år och gravid med mitt första barn. jag och min man har sedan ett år tillbaka försökt bli gravid men inte lyckats tills nu. vi ser verkligen fram emot att träffa vår lilla baby i den 5 mars. jag skulle vilja vinna för att amningskudden är något jag alltid velat ha sen jag blev gravid men inte riktigt har råd med. att få en mysig amningskudde att mysa med barnet med skulle vara värt hela världen. att kunna lägga barnet på något man vet är bra för den och skönt än att mysa på sängen eller soffan utan någonting. den skulle också vara bra för mig nu när jag inte kan sova bra på nätterna. eller att bara ha en speciell sak för mig och mitt barn där vi kommer spendera så mycket tid på. jag skulle bli ortoligt glad ifall jag skulle vinna den!

 7. Hade väldiga problem med att sova bra om kvällarna och få bra stöd för tjockmagen:) när jag väntade första barnet. Nu väntar jag nästa barn och skulle älska en hugme. Är alldeles för dålig för att prioritera mig själv så tyvärr kommer jag aldrig unna mig denna kudde. Får hoppas på att vinna istället.

 8. Första barnet kommer i mars, och förberdelserna är i full gång! Men hua, vad mycket det är som skall köpas! Och inte nog med det, det finns en djungel av allt, så innan ett beslut kan tas krävs det timmar av researsch. Åtminstone för ett kontrollreak som mig! Vore fantastiskt att kunna bocka av en sak på listan med denna kudde, och lägga kontrollen i någon annans händer för en gångs skull. 🙂

 9. Min kusin väntar sitt första barn och har haft lite krämpor samtidigt som hon e jätteförväntansfull. Ingen skulle bli ner glad än hon om hon fick denna gåva

 10. Jag är just nu gravid med nummer 2 – och med nummer 1 fungerade inte amningen alls med depression som följd. Denna kudde känns som en bra start för att ”få till det” denna gång – även om jag inser att allt inte handlar om en kudde förstås. Men den går ju att använda till mkt annat också i samband med bebisen!

 11. Det hade varit kul att få vinna något som gynnar både mig och min bebis under tiden som man lär känna varandra mer under så intima förhållanden som amning.

 12. Då min första dotter kom med buller och bång hamnade jag mitt i en förlossningsdepression och det tog 7 månader för mig att förstå det. Med ett barn vid bröstet större delen av dygnet skulle det vara skönt att slippa allt detta nu när nästa bebis är på gång och försöka få amningen till något positivt istället.

 13. Då vi försöker skaffa ett syskon till våran son. Skulle detta vara den perfekta överaskning en till min fru . Då jag såg hur mycket en sådan kudde kan betyda.

 14. Jag skulle bli jätte glad om jag vann då jag har supersmart att sova på nätterna. För närvarande har jag fått ta två sofgkuddar och sova med, en mellan knäna och en att krama om. Det är så mycket annat vi ska köpa till vår bebis som kommer i mars så en gravid/amningskudde har vi helt enkelt inte haft råd att köpa än. Hoppas på det bästa ☺

 15. När jag var gravid med mitt första barn (som nu är 8 månader) hade jag aldrig någon gravidkudde, vilket jag saknade väldigt mycket. Nu är jag gravid med mitt andra barn och önskar att få ha en skön gravidkudde som avlastar när man ska vila och sova.

 16. Mitt första barn är på väg i februari och jag har sedan några månader sen insett hur viktigt det är med amnings kuddar då min syster utan kudde ammade sitt förstfödda och han satte i halsen ofta medans med kudden vart det mycket lättare plus att både hon och hennes barn va bekväma och hon kunde njuta mer. Tanken av att jag ska få barn skrämmer mig men kan lugna ner mig att amningskudden kan hjälpa mycket!

 17. Anledning till detta är att jag inte hade någon när jag fick mitt första barn, mitt andra kommer nu nästa år och hoppas därför att jag kan få använda en amningkudde. Att amma är det bästa känslan som finns, älskar känslan och närheten jag får från mitt lilla liv. Tack!

 18. Jag skulle vilja vinna detta set eftersom jag är gravid med vårat andra barn som kommer nu i December. När min son föddes så planerad jag att amma iaf 6 månader, sedan ökades det till 1 år och blev tillslut 17 månader totalt. Med tiden så växten såklart grabben och det blev tyngre och jobbigare för kroppen att amma men jag ville ändå inte sluta. När jag nu väntar lillasyster i magen så satsar jag på att amma lika länge, om inte längre, och då vet jag med egna erfarenheter nu att en amningskudde som dessutom är framtagen utav kiropraktiker kommer vara ett bra stöd och hjälp för att göra amningen bekväm hela tiden. Dessutom var den snygg och ser praktiskt ut att ta med sig när man ska hälsa på släkt och vänner.
  Jag tror dessutom att den hade varit perfekt nu sista tiden i graviditeten, för det börjar bli tungt nu för kroppen. 🙂

 19. Hej jag skulle haft enormt mycket nytta av denna pga jag har sned rygg och ofta ont i ryggen med denna kan jag få ordentligt stöd runt kroppen och kan då amma utan att ha smärta i ryggen mvh madeleine

 20. Jag skulle vilja ge den här kudden från Bbhugme till min syster som efter flera år av ivf-behandlingar äntligen är gravid. För hennes och hennes kommande bebis skull vill jag vinna den magiska kudden!

 21. Jag tycker att jag är en värdig vinnare då jag oplanerat blev gravid och bestämde mig för att behålla det lilla livet, trots att jag kommer vara ensamstående. Jag är trots omständigheterna världens lyckligaste som ska få möta min mening med livet om några månader. Och skulle uppskatta denna gåva något enormt!

 22. Min kroniska sjukdom (EDS) ger mig ständig smärta och värk i alla leder.
  Därför måste jag alltid bulla upp med kuddar och täcken när Tekla ska äta.
  En sånhär kudde skulle göra både mitt och Teklas liv såå mycket lättare

 23. Jag väntar tvillingar och hoppas på att amningen ska fungera den här gången. Har två barn sedan tidigare och har fått ge upp väldigt tidigt. Kanske en amningskudde kan ge det stöd jag tidigare saknat. Min högsta önskan är att amningen ska bli lyckad med tvillingarna.

 24. Student = fattig. Men barn går före utbildningen för jag och min fästman har kämpat på i 9 månader nu. Jag har tid att bli färdig med förskollärarprogrammet efter barnet fötts.

 25. Hej! Jag tävlar faktiskt inte åt mig själv, utan åt min syster. Hon är gravid i 3:dej månaden och har redan börjat känna av fogarna. Jag hade själv 5 kuddar i sängen som jag bullade upp runt mig när jag var gravid. Men för att hon ska slippa det och kunna sova riktigt gott och bekvämt vill jag gärna ge henne denna som present! Och så vet jag att hon ser fram emot dom mysiga amningsstunderna!

 26. Jag är en 20 årig tjej som tillsammans med min sambo väntar vårat första barn, en son som är beräknat till den 29 april. Det hade varit otroligt roligt & uppskattande att vinna en så otroligt fin & mång sidig amningskudde. Även fast jag är 20 år så möter man mycket fördomar om mig som mamma & det har gjort att jag många gånger har tvivlat på mig själv och nu även börjat må dåligt över alla fördomar.
  En sak är klar och de är att jag älskar mig sambo & min son över allt.
  Hoppas jag vinner amningskudden, hade varit otroligt roligt.
  Kramar My

 27. Som ung mamma är det viktigt att ta hand om kroppen redan från början och redan nu i början av graviditeten skulle jag behöva hjälp för att avlasta onda delar i kroppen. Ännu ett plus är att bbhugme kommer användas flitigt under amningsperioden utav mig! Miljön står även i fokus vilket gör att det miljövänliga materialet är står högt i kurs hemma hos mig.

 28. Gravid i vecka 16 med min första Bebis är jag.
  Tyvärr kom foglossningen tidigt och sova blir ej av.
  Sambons ben har fått funka som stöd, tyvärr domnar den av och glad är han ej.
  Dålig sömn får vi båda två men kanske kan en bbhugme bli vår bästa vän i sängen.

 29. Det skulle underlätta ohyggligt mkt om jag bara kunde få sova ordentligt. Nu vaknar jag ständigt med värk i rygg, bäcken och ben trots att jag försöker kompensera med husets samtliga kuddar

 30. Jag saknade verkligen en sådan här när jag var gravid sist och nu när vi hoppas på att snart bli det igen hade detta varit den absolut bästa julklappen (förutom graviditeten då såklart)

 31. Då vi har en grabb på 20 månader och nu bestämt oss för att vi vill ha fler barn så skulle denna kudde vara toppen! Oavsett om det är till att krypa över eller leka med för våran M eller om det blir en till bebis när han förhoppningsvis blir storebror ❤️ Den här ser fantastisk ut, jag håller tummarna!

 32. En bbhugme-kudde vore som en ren dröm
  för min otympliga kropp så sliten och öm.
  Snart är det dags för bebisleverans
  och även om jag hoppas allt går som en dans,
  vet jag att jag blir ensam med den lille,
  för att inse att det blir tufft som nysnittad trebarnsmamma krävs inget snille.
  En bbhugme skulle underlätta vardagen nåt kopiöst
  och mitt praktiska orosmoment inför amningen vore löst!!

 33. Det är en perfekt julklapp för mig eftersom jag blir förstagångs förälder på annandagen. Dessutom gillar jag att kudden är framtagen av kvinnor. Håller tummarna för att jag får vinna.

 34. Jag har precis fått mitt första barn och har kommit igång hyfsat med amningen men lite klurigt är det allt, har inte riktigt fått in den rätta teknik än. En amningskudde skulle helt klart hjälpa både mig och min pojk till bättre amningstunder 🙂 <3 mysigt är det i vilket fall.

 35. Åh vad det vore underbart att få vinna en sådan fin gravid- och amningskudde!!!! Sonen är bara 14 mån och när han blir 1 1/2 väntas tillökningen i magen dyka upp. Som nyss föräldraledig och just nu halvt sjukskriven pga bedrövlig foglossning finns inga ekonomiska möjligheter att införskaffa en sådan här fin sak till vår familj, men oj vad den skulle passa bra här hemma. Kanske kunde den hjälpa mig när fogarna gör som mest ont att ändå få lite mer ro om natten och vara till hjälp vid amningen som jag hoppas ska fungera bättre den här gången. Håller alla tummar hushållet har att erbjuda på en sådan här fin vinst!!!

 36. Jag har jobbat alla mina arbetsår på kvinnokliniken och med nyfödda barn, nu planerar jag och sambon äntligen själv barn och önskar självklart vinna denna fina och praktiska amningskudde!!

 37. Jag väntar vårt andra barn som är beräknad i januari.. Med vårt första barn hade jag inte amningskudde men jag önskar nu att jag tänkt på de . Har vänner som rekommenderat det. Men eftersom den lilla kommer i januari och december är utgifternas månad med julklappar och allt som hör till julen så är ekonomin tajt just nu. Så jag håller mina tummar att jag har en chans att vinna denna underbara amningskudde , hade blivit så glad och förmodligen gjort amningen med nästa barn smidigare :).

 38. Vi har länge kämpat med att bli gravida, i tron om att de inte gick så fick vi äntligen ett oväntat besked om att vi hade lyckats. Fick reda på det ganska långt in i graviditeten så nu står vi här helt oförberedda. Detta hade underlättat och vart så himla mysigt nu när vi ska få vårat första barn.

 39. Är i vecka 32 nu och det börjar bli ordentligt svårt att hitta en bekväm sovposition. Jag försöker att bulla upp kuddar under magen och också bakom ryggen men det hjälper föga. Med en hugme tror jag att jag skulle sova riktigt gott!

 40. Jag är 22 år och gravid i v.14 med första barnen. Magen är inte så jätte stor ännu men känner speciellt när jag ligger på sida att magen faller fram och tynger på ryggen. Har opererat mig för diskbråck också så skulle verkligen behöva den extra stödet när jag vilar så kroppen håller genom hela graviditeten.

 41. Hej!
  Efter att jag väntat och fött mitt andra barn, har jag fått värk som gör att jag fortfarande sover med kuddar. Så skulle denna kunna hjälpa mig att sova bättre och samtidigt ge mig och min son en bra och skön amningsställning.

 42. Hejsan! Jag skulle jättegärna vilja vinna bbhugme’s amningskudde för det skulle underlätta nu när jag ammar min son. Han tuttar konstant och ryggen blir väldigt trött. Planen är dessutom att amma minst ett år till som jag gjorde med storasyster!
  Massa kärlek!

 43. Hade faktiskt gett denna till min vän som väntar sitt första barn. Kommer själv ihåg hur jag försökte bullra upp med kuddar hit och dit när jag var gravid 6 år sedan. Så detta hade säkert varit en väl uppskattad present av min vän, kanske kan underlätta sömnen lite med den stora magen

 44. Väntar nu vårt tredje barn och har vid båda de andra två funderat på amningskudde. Har haft lite tjorv vid starten att få amningen att fungera bra och inte har det varit till hjälp att böka med kuddar och filtar för att hitta rätt stöd. Vore toppen att ha en sak mindre att fundera på när det nya syskonet kommer.

 45. VIlken dröm att få sova utan problem och sen ha en perfekt amningskudde! Hade varit drömmen med de två första barnen. Hoppas på vinst så denna tredje gången gillt blir skonsammare mot ryggen.

 46. Jag tror att det viktigt att amma, och det inte bara bra vitaminer och omega till lilla bebis också att ha bra kontakt eller stimulerar sina känslor. Bebisen har varit i mage 9 månader efter behovet mer kontakt med sin mamma, ibland finns många natur alternativ att få mer mjölk, te, vitaminer mm

 47. Jag väntar nu mitt andra barn och med värdens mysigare 1,5 åring hemma som gärna vill vara i famnen eller leka jaga osv så klarar inte kroppen av graviditeten på samma sätt som tidigare. Jag önskar mig därför er amningskudde som stöd under natten i graviditeten och som hjälp under alla kommande amningstillfällen då jag, vår nya bäbis och förmodligen vår dotter på då 2 år vill ha en mysig matstund i soffan. =)

  Tack på förhand, nu håller jag tummar och tår!

 48. Är oplanerat gravid med fjärde barnet. Övriga tre har hunnit upp i skolåldern. Vi har inte kvar alla praktiska saker som man kan behöva vid graviditet och småbarnstid, eftersom vi trodde vi var färdiga med småttingar. Känns surt, dyrt och onödigt att skaffa nytt igen, därför är jag värd kudden ☺ / Jonna

 49. for jeg har kraftig bekkenløsning og har hørt denne skal hjelpe, men den er litt for dyr for meg:( mine to andre svangerskap slet jeg med bekkenløsning lenge etter fødsel også, og med nr tre så tett er det mye verre 🙂 håper å vinne denne puten 😀

 50. Oh jag har precis börjat få riktigt ont när jag sover och denna har jag hört ska vara riktigt bra som gravidkudde <3 Det skulle vara så skönt att kunna avlasta lite och samtidigt vara förberedd tills bebis kommer i februari <3

 51. Jag skulle vilja vinna en sådan nu till vårt första barn. Jag är halvvägs in i graviditeten och än sover jag gott, men vad jag förstår så är en stor kudde räddaren i nöden de sista månaderna. Så denna kudde skulle säkert rädda många nätter.

 52. Jag har äntligen, efter två års försök, blivit gravid genom IVF/ICSI och jag ser verkligen fram emot den nya fas i mitt liv som detta kommer att innebära! En livsdröm går i uppfyllelse! Jag har redan idag problem med nacke, rygg och knän och fruktar över hur det ska förvärras under min graviditet. Med hjälp av er välutvecklade kudde hoppas jag kunna förmildra riskerna för utökad problematik och istället uppleva min graviditet och efterföljande period med mitt barn, med glädje.

 53. Jag önskar vinna denna amningskudde till Rebecka. Hon är höggravid med sitt andra barn. Becka har en ryggskada och har större delen av denna graviditet sett ut som en S-kurva. Det har gjort ont i mig bara att titta på henne. Att få skänka lite stöd och lindring vore underbart.

 54. I vecka 33 går det inte längre att sova utan en bra kudde och som modevetare tycker jag att design och bekvämlighet går hand i hand. Att vinna denna kudden hade förändrat mina nätter och berikat mina dagar med sin snygga design.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats