7 saker bara vi som fått barn på sommaren förstår | Vimedbarn - Topplistor för influencers

7 saker bara vi som fått barn på sommaren förstår

Strandhäng, solkysst hy och umgänge med massor av vänner. Eller? Bara vi som fått barn på sommaren vet vad det verkligen innebär. Känner du igen dig i listan?

 

 

1. När alla andra springer till stranden och hurrar när det blir 30 grader och sol, blir du stressad stänger dig inne och fläktar bebis. Ingen önskar sig en regnig sommar så mycket som du!

regn

Bildkälla.

 

2. Alla supersöta kläder i storlek 50 du köpt blir inte använda för att bebisen växer för fort som alla sa (och vi självklart ignorerade, bebiskläder köper man bara, basta!), utan för att den ändå sportar bara blöja hela dagarna.

bebisklader

Bildkälla.

 

3. Med tanke på alla liter svett som svettats under graviditetens sista veckor är det ett under att du ändå kunde svullna upp till en Michellingubbe på slutet.

svett

Bildkälla.

 

4. Apropå det – känslan att dra på sig stödstrumpor när temperaturen närmar sig 30…

stodstrumpor

Bildkälla.

 

5. Det enda positiva med avslag: Du slipper ställa dig i provrummet med nya bikinis och baddräkter, här kommer det antagligen inte badas just den här sommaren.

avslag

Bildkälla.

 

6. Ringa över mamma för lite extra support? Locka över svärmor som får rodda grillmiddag åt er som inte orkar röra er från soffan? Inga problem! Aldrig har folks semester känns så läglig. Alla är tillgängliga!

semester

Bildkälla.

 

7. Sommar = ännu färre tider att passa. Per- to the fekt för nyblivna päron!

tid

Bildkälla.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats