Gravid utan att veta – Maija berättar i stor bloggintervju | Vimedbarn - Topplistor för influencers

Gravid utan att veta – Maija berättar i stor bloggintervju

Maija sökte för förstoppning på vårdcentralen men ryggontet och magontet berodde på att hon var gravid utan att veta om det och dessutom var hon redan öppen fyra centimeter. Inom loppet av några timmar förändrades Maijas och sambons liv totalt.

Vimedbarns bloggare Emelie har intervjuat Maija Cissi Wetterlind, 24 år, om hennes plötsliga och stora omställning från att ”bara” vara Maija och sambo till Andreas till att få reda på att hon var gravid och några timmar senare bli mamma.

Den 23:e december ringde Maija till vårdcentralen och beskrev sina smärtor i magen och ryggen, de trodde att Maija kunde vara förstoppad och bokade in en tid samma dag. Läkaren kände och klämde på magen och tog även ett urinprov som då inte visade något. Då Maija var spänd precis under brösten blev läkarna oroliga och skickade iväg henne till akuten.

Väl på akuten togs ett nytt urinprov och blodprov, Maija fick även en droppnål insatt i förberedande syfte i fall att hon skulle bli inlagd. När Maija sedan satt i väntrummet kom läkaren ut och sa att hon var gravid och skulle direkt till förlossningen.
– Jag var öppen fyra centimeter, berättar Maija i intervjun.

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats