Vaginal förlossning eller planerat snitt? Nathalie jämför!
Vaginal förlossning eller planerat snitt?

Vaginal förlossning eller planerat snitt? Nathalie jämför!

Vad är bäst, vaginal förlossning eller planerat snitt? Vimedbarns bloggare Nathalie har gått igenom båda sätten att föda barn på – och nu jämför hon dem i sin blogg.

Att ha en förlossning framför sig kan vara lika skrämmande som härligt pirrigt. På grund av att Vimedbarns bloggare Nathalies första förlossning slutade i en allvarlig bristning valde hon att göra ett planerat snitt med andra barnet, och nu har hon gjort en utförlig jämförelse av båda förlossningssätten i bloggen. Hur var hennes upplevelse av vaginal förlossning vs planerat snitt? Läs hela blogginlägget här!

1 kommentar till “Vaginal förlossning eller planerat snitt? Nathalie jämför!

  1. Jag har fött barn tre gånger och haft tre helt olika förlossningar. En tuff första som slutade i akutsnitt och stor blodbrist, en vaginal andra som var helt normal på pappret, endast 4 timmar av överjävliga värkar varav 3 av dem på förlossningen med grymt stöd av BM (och min man) hela vägen. Och så den sista, kejsarsnitt. Planerat några dagar senare pga förlossningsrädsla men då värkarna satte igång tidigare blev det ett slags planerat akutsnitt, de överjävliga värkarna hade inte kommit och snittet gick lugnt till. För mig var ”planerat” kejsarsnitt helt klart den bästa upplevelsen. Jag var mentalt med hela vägen, något som jag inte var de två första gångerna. Dessutom mådde jag så mycket bättre efteråt, både mentalt och fysiskt och återhämtningen gick mycket snabbare. Så tacksam över att jag fick chansen att göra ett ”planerat” kejsarsnitt!

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

stats